Κι όμως, η Kim Kardashian προσέλαβε make-up artist ειδικά για να βάψει το μπούστο της!

Βιβή Αγγελάκη
Κι όμως, η Kim Kardashian προσέλαβε make-up artist ειδικά για να βάψει το μπούστο της!

Διαβάστε...

Μόλις χθες ήταν που γράφαμε πώς μπορείτε να κάνετε το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο και sexy με τη βοήθεια απλά του μακιγιάζ και σήμερα η είδηση πραγματικά έσκασε σα βόμβα. Η Kim Kardashian προσέλαβε ειδικό makeup artist μόνο και μόνο για να βάψει το στήθος της.

Η 34χρονη τηλεπερσόνα που πλέον καθημερινώς μας απασχολεί με τα καμώματά της φέρεται να κάλεσε τη Jessica Mirdita, expert στο contouring, για να κάνει το στήθος της να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερο! Εξάλλου, όπως γράφαμε και χθες ένα από τα βασικά βήματα στο μακιγιάζ του στήθους είναι το contouring, δηλαδή οι φωτοσκιάσεις, που δημιουργούν τις κατάλληλες γωνίες, ώστε να κάνουν το στήθος να φαίνεται πιο πλούσιο!

125c99c8fb3d2d47b9581c07434b9963 0bba5

Πηγές αναφέρουν πως η « Kim , που είναι γνωστή για τις πίσω καμπύλες της, θέλει να τραβά την προσοχή και με τα outfits που θα έχουν εξίσου εντυπωσιακό ντεκολτέ».

Έτσι η Jessica χρησιμοποίησε ένα bronzer και highlighter, προκειμένου να δώσει στη Kim ένα ζουμερό μπούστο με τη βοήθεια του μακιγιάζ ενώ μαζί με την στυλίστα της Kim, Renelou Padora επιλέγουν τα κατάλληλα outfits που θα το αναδείξουν.

3edb81df7c0bcb281b89f025b8a298a5 4712b

Όσο για τη γνώμη του Kanye , ο ίδιος πιστεύει πως η Kim έχει ένα σώμα- φαινόμενο και γι αυτό θα πρέπει να τονίζει όσα περισσότερα σημεία του μπορεί!

Λέτε το μπούστο της Kim να μην είναι τόσο εντυπωσιακό και «γεμάτο» στην πραγματικότητα;

Κάντε το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ!

You like it or not? Δείτε την Kim και τον Kanye με γαλάζια μάτια!