Must see: Tα beauty looks της Κατερίνας Στικούδη από τα γυρίσματα του νέου της video clip!

Βιβή Αγγελάκη
Must see: Tα beauty looks της Κατερίνας Στικούδη από τα γυρίσματα του νέου της video clip!

 Και ναι, ήταν πολύ sexy!


Είναι αποκαλυπτική και σε κάθε της εμφάνιση ξέρει να μαγνητίζει τα βλέμματα όλων με τις ανατρεπτικές ενδυματολογικές επιλογές της και τα beauty looks της. Εξάλλου, η Κατερίνα Στικούδη διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz!

Κι ενώ τις περισσότερες φορές η ίδια επιλέγει έντονα makeup looks για τις live εμφανίσεις της και όχι μόνο, η όμορφη τραγουδίστρια τολμά να φωτογραφίζεται και χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Χθες το πρωί μάλιστα, μας καλημέρισε με μια make up free selfie φωτογραφία στο δρόμο για την Καλαμάτα όπου γίνονται τα γυρίσματα για το video clip του νέου της τραγουδιού «Cliche»!

yfgu 49e0f

Όσο για τα beauty looks της στο video clip (ναι είναι πολλά και ανατρεπτικά , όπως πάντα), η ίδια φρόντισε να μας δώσει μια μικρή γεύση ανεβάζοντας φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

iotucotyiu f6f46

Πιο ξανθιά από ποτέ με ένα sleek σφιχτό ponytail και με έντονο cat eye look που τόνιζε τα μεγάλα πράσινα μάτια της, η Κατερίνα πραγματικά έλαμπε!

uefhuwei a091a

Παράλληλα, το βλέμμα της πλαισιωνόταν από τα παχιά, έντονα φρύδια της ενώ στα χείλη της φόρεσε ροζ αποχρώσεις.

riuetyuery 033b3

Εδώ η Κατερίνα με τον hair stylist Ρένο Πολίτη!

Η Κατερίνα όμως συνέχισε να μεταμορφώνεται φορώντας καπέλο και ιδιαίτερα γυαλιά, όπως θα δείτε στη φωτογραφία. Φυσικά, η εκρηκτική τραγουδίστρια αγαπά ιδιαιτέρως τη nail art κάτι άλλωστε που δεν το κρύβει!

jerhfu ac786

Αναμένουμε επί της οθόνης να δούμε όλο το video clip!

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως, η Kim Kardashian προσέλαβε make-up artist ειδικά για να βάψει το μπούστο της!

You like it or not? Δείτε την Kim και τον Kanye με γαλάζια μάτια!