Oscars 2015: Μια ανάσα πριν τα βραβεία αποφάσισαν να αλλάξουν look!

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2015: Μια ανάσα πριν τα βραβεία αποφάσισαν να αλλάξουν look!

Δείτε τις αλλαγές στο beauty look τους και θα καταλάβετε

Η μεγάλη μέρα για τους αστέρες του Hollywood έφτασε! Τα βλέμματα όλου του πλανήτη στρέφονται για λίγες τουλάχιστον ώρες στο τεράστιο κόκκινο χαλί, που έχει στρωθεί στην Hollywood Boulevard και οδηγεί στο Dolby Theatre. Όλα δείχνουν έτοιμα για την 87η απονομή βραβείων Oscar και φυσικά οι κυρίες της παγκόσμιας showbiz – υποψήφιες και μη- μέρες ή καλύτερα μήνες τώρα προετοιμάζονται για τη μεγάλη βραδιά.

Όμως, υπάρχουν πάντοτε αυτές οι εξαιρέσεις που κάνουν τη διαφορά και τελευταία, κυριολεκτικά, στιγμή υιοθετούν ένα διαφορετικό στυλ αποκλειστικά για τη μεγάλη βραδιά. Πάμε να δούμε όμως ποιες stars το αποφάσισαν και ποιο είναι το νέο τους look!

Beyoncé

4jhhrgg v 1ec74

Μετά τη διαρροή των φωτογραφιών της χωρίς ίχνος photoshop, η Queen Bey εμφανίστηκε απαστράπτουσα, με το σύζυγό της, Jay Z στο fashion show του Tom Ford Αutumn-Winter 2015, κάνοντας το ντεμπούτο της με ένα πιο κοντό μήκος στα μαλλιά της.


Giuliana Rancic

3jhggchf hihkjk b753c

Η Giuliana αποχαιρέτησε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, (Bye-bye, blonde hair) μια ανάσα πριν την αποψινή βραδιά, λέγοντας το «ναι» στο κόκκινο χρώμα. Πραγματικά για τη Giuliana, υπήρξε ένα δραματικό hair color makeover!

Nicole Richie

2erbtkevr 478d8

Για τη Nicole, οι αλλαγές στα μαλλιά, όπως έχουμε ξαναπεί είναι κάτι το σύνηθες, κάτι το καθημερινό! Η star εμφανίστηκε στο fashion show του Tom Ford Αutumn-Winter 2015 με ένα pixie κούρεμα, διατηρώντας πάντα το ροζ χρώμα, που εδώ και ένα μήνα περίπου, έχει υιοθετήσει στα μαλλιά της.


Nicole Scherzinger

1hger jehcjhj 509e5

Η μέχρι πρότινος μελαχρινή, με ελαφρύ ombre στις άκρες, Nicole, αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν, το υπέροχο σκούρο καστανό χρώμα στα μαλλιά της και να γίνει ξανθιά!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα εξωπραγματικά ποσά που ξοδεύουν οι stars για τη βραδιά των Oscars

Oscar Alert: Αυτή είναι η Ελληνοκύπρια Makeup Artist- φαβορί στα φετινά Oscars!