Oscars' 2015 best red lips: Έβαλαν το κόκκινο κραγιόν τους και εντυπωσίασαν!

Βιβή Αγγελάκη
Oscars' 2015 best red lips: Έβαλαν το κόκκινο κραγιόν τους και εντυπωσίασαν!

Ποιες stars το προτίμησαν και πώς το συνδύασαν;


Μπορεί το μεγάλο beauty trend της σεζόν για τα χείλη να είναι τα nude lips και γενικότερα οι απαλές αποχρώσεις, αλλά πραγματικά το κόκκινο χρώμα, είναι η ασφαλής, all time classic επιλογή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για εμφανίσεις στο red carpet των βραβείων Oscar!

Έτσι, αν και στη φετινή 87η απονομή των βραβείων Oscar, οι περισσότερες διάσημες κυρίες του Hollywood επέλεξαν ένα natural makeup look, φορώντας στα χείλη τους nude αποχρώσεις (όπως Felicity Jones, η Sienna Miller, η Rita Ora και πολλές άλλες) υπήρξαν και οι εξαιρέσεις- δηλαδή αυτές οι stars- που έμειναν «πιστές στην παράδοση του sexy κόκκινου» και προτίμησαν το κόκκινο κραγιόν από οποιοδήποτε άλλο χρώμα στα χείλη τους.

Δείτε ποιες stars το επέλεξαν και πώς το συνδύασαν στο beauty look τους!

Dakota Johnson

beauty-11-a 8201d

Η Dakota επέλεξε ένα ανοιχτό κόκκινο (cherry red) single-strap φόρεμα του αγαπημένου οίκου Saint Laurent, το οποίο συνδύασε άψογα με το κόκκινο χρώμα που φόρεσε στα χείλη της ενώ δε φόρεσε σχεδόν καθόλου ρουζ. Όσο για τα μάτια της, προτίμησε μια σκιά σε γήινες- καφέ αποχρώσεις, τονίζοντας την εξωτερική γωνία τους.

Behati Prinsloo

Behati-Prinsloo 7730f

Το όμορφο supermodel φόρεσε το κόκκινο matte κραγιόν του συνδυάζοντάς το με ένα supersleek updo με βαθιά χωρίστρα στο κέντρο, που αναδείκνυε τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Ακόμη, η Behati προτίμησε να δημιουργήσει ένα cat eye look χωρίς όμως υπερβολές.

Margot Robbie

tymnruyimtyu 6007b

Η Margot έκανε μια εμφάνιση που αλήθεια, οι περισσότερες από εμάς θα ζηλεύαμε! Συνδυάζοντας την απλότητα με την κομψότητα, η Margot φόρεσε το ανοιχτό κόκκινο κραγιόν της και ξεχώρισε μέσα στο πλήθος των διάσημων κυριών. Τα περιποιημένα φρύδια της και η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της ολοκλήρωναν το beauty look της.

Lady Gaga

image 615bb

Η Lady Gaga προτίμησε ένα ξανθό hairlook για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των Oscars! Πιάνοντας τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό ponytail, συνδύασε το ανοιχτό κόκκινο χρώμα στα χείλη της τόσο με το hair accessorize της, όσο και με τα κόκκινα γάντια που φορούσε. Το όλο beauty look της συμπληρωνόταν από έντονες βλεφαρίδες και μια shimmering, παστέλ ροζ σκιά ματιών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

Διαβάστε ακόμη:

Oscars 2015: Αυτά είναι τα beauty looks που έκλεψαν την παράσταση!

Oscar Alert: Αυτή είναι η Ελληνοκύπρια Makeup Artist- φαβορί στα φετινά Oscars!

Oscars 2015: Μια ανάσα πριν τα βραβεία αποφάσισαν να αλλάξουν look!

Αυτά είναι τα εξωπραγματικά ποσά που ξοδεύουν οι stars για τη βραδιά των Oscars