Oscars 2015: Ποια star αντέγραψε το beauty look της Amal Alamuddin στο κόκκινο χαλί;

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2015: Ποια star αντέγραψε το beauty look της Amal Alamuddin στο κόκκινο χαλί;

Η μεγάλη βραδιά των Oscars μπορεί να πέρασε, όμως οι πικάντικες λεπτομέρειες και φυσικά τα παρεπόμενα τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια!Δεν πάει ο νους σας!


Κι ενώ πραγματικά, οι περισσότερες διάσημες κυρίες του Hollywood δικαίωσαν την αναμονή μας, τόσους μήνες, με τις σούπερ εμφανίσεις τους και τις εντυπωσιακά πρωτότυπες beauty επιλογές τους στο κόκκινο χαλί, υπήρχαν και οι stars που μας έδωσαν κάθε δικαίωμα να μιλάμε για αντιγραφή, αν όχι πιστή, που μας θύμισαν πάντως σίγουρα, εμφανίσεις άλλων διάσημων κυριών!

Βλέποντας λοιπόν, την εμφάνιση της Lady Gaga στο κόκκινο χαλί, στο νου μας ήρθε αυτόματα η εμφάνιση της Amal Alamuddin πριν ένα μήνα περίπου, στα βραβεία των Χρυσών Σφαιρών. Η Αmal, που είναι από τις αγαπημένες τόσο του αντρικού κοινού (αν κρίνουμε από την επιλογή του συζύγου της George Clooney) όσο και του γυναικείου, πάντοτε μας εντυπωσιάζει με το άψογο στυλ της και τις σικάτες ενδυματολογικές και beauty επιλογές της.

Fan, λοιπόν, της Amal αποδείχθηκε και η κατά τα άλλα, εκκεντρική Lady Gaga και έχουμε όλες τις ενδείξεις...

Hand accessorize = Γάντια

etyi467 c0d17

Στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών τα βλέμματα όλων έπεσαν στα λευκά μεταξωτά γάντια που φορούσε η Amal και στο Old Hollywood style που αυτά παρέπεμπαν. Στην προχθεσινή βραδιά, η Lady Gaga επέλεξε να συνδυάσει το κατά τα άλλα υπέροχο Azzedine Alaïa φόρεμά της με το ίδιο ακριβώς accessorize. Φυσικά, υπήρχε διαφορά στο χρώμα και στην ποιότητα και αυτό ήταν που έκανε τις κακές γλώσσες να μιλούν για τα κόκκινα πλαστικά γάντια... μάλλον καθαριότητας ! Τα σχόλια δικά σας.

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα

b45w73465 11af2

Στα χνάρια της Amal που επέλεξε να τονίσει μόνο τα χείλη της, μη φορώντας έντονο ρουζ στα ζυγωματικά της, κινήθηκε και η Lady Gaga!

Κόκκινο κραγιόν

tynetyuet bcffb

Η Amal είχε επιλέξει στο elegant beauty look της να τονίσει μόνο τα χείλη της, προτιμώντας το all time classic κόκκινο χρώμα στα χείλη της σε απόχρωση του κόκκινου ώριμου κρασιού. Το ίδιο κόκκινο χρώμα, αλλά σε πιο έντονη, ανοιχτή απόχρωση επέλεξε η Lady Gaga.

Dramatic eye look

5yv2544y fddbc

Κάνοντας zoom μόνο στο eye look και των δύο διάσημων κυριών, διαπιστώσαμε πως και οι δύο επέλεξαν να τονίσουν με mascara μόνο τις πάνω βλεφαρίδες τους.


Απλές συμπτώσεις ή μήπως η Lady ζηλεύει όντως την Amal;Τα συμπεράσματα δικά σας!

Διαβάστε ακόμη:

Oscars' 2015 best red lips: Έβαλαν το κόκκινο κραγιόν τους και εντυπωσίασαν!

Oscars 2015: Αυτά είναι τα beauty looks που έκλεψαν την παράσταση!