Oscars 2015: Παρατηρήσατε τι έλειπε από το κόκκινο χαλί;

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2015: Παρατηρήσατε τι έλειπε από το κόκκινο χαλί;

Τεστάρουμε τη beauty παρατηρητικότητά σας ...

Νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα και δε σας έχει ξεφύγει τίποτα από αυτή τη προχθεσινή μεγάλη βραδιά; Κι όμως τα φετινά βραβεία Oscar στέρησαν τη χαρά όλων εμάς, που περιμέναμε πώς και πώς να δούμε τα εντυπωσιακά manis των αγαπημένων μας celebrities.

Και ενώ δεν υπήρχε τίποτα καλύτερο από το να βλέπουμε τις ίδιες τις Χολιγουντιανές stars να μας παρουσιάζουν το mani που επέλεγαν γι αυτές τις ξεχωριστές βραδιές, βάζοντας τα νύχια τους να περπατούν στο ειδικό κόκκινο χαλί only for manis, στα φετινά βραβεία Oscar δεν είχαμε αυτή την ευκαιρία!

mani23f-2-web 42507

Το κόκκινο χαλί, που στηνόταν ειδικά για τα νύχια και μόνο των διάσημων κυριών και η αγαπημένη mani camera που έκανε zoom στα νύχια έλειπαν, με αποτέλεσμα να αγανακτήσουμε να βρούμε ένα κοντινό πλάνο στα νύχια των stars.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του E! λόγω «περιορισμένου χώρου στο κόκκινο χαλί» δε στήθηκε η mani camera, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η απόφαση του δικτύου έρχεται μετά από αρκετές αρνητικές απαντήσεις και απορρίψεις από A-list stars όπως η Jennifer Aniston, η Tatiana Maslany, η Julianne Moore και η Reese Witherspoon, οι οποίες στα βραβεία SAG αρνήθηκαν να δείξουν τα νύχια τους και σνόμπαραν τη mani cam!

Φυσικά, λυπούμαστε ακόμη πιο πολύ, μιας και αυτή ήταν και μια καλή ευκαιρία να δούμε από κοντά τα εκπληκτικά κοσμήματα, που επέλεξαν οι αγαπημένες μας stars!

Oscars 2015: Ποια star αντέγραψε το beauty look της Amal Alamuddin στο κόκκινο χαλί;

Oscars 2015: Μια ανάσα πριν τα βραβεία αποφάσισαν να αλλάξουν look!