Angelopoulos Hair: Όσα θέλετε να ξέρετε για τα διάσημα hair salons!

Angelopoulos Hair: Όσα θέλετε να ξέρετε για τα διάσημα hair salons!

Το πρώτο κομμωτικό σαλόνι της οικογένειας Αγγελοπούλου, άνοιξε το 1974 στην Πλ. Βικτωρίας με την επωνυμία «Κομμώσεις Αγγελόπουλος», από τον Αγγελόπουλο Xρήστο και την Tζούλη Αγγελοπούλου , οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει τις σπουδές τους στο εξωτερικό.


Το 1976 ο Χρήστος Αγγελόπουλος έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ κουρέματος. Σε 97 συνεχόμενες ώρες κούρεψε 270 άτομα.
Η επωνυμία του κομμωτηρίου άλλαξε το 1997 σε Angelopoulos Hair Company όταν η οικογένεια Αγγελοπούλου άνοιξε κομμωτικό σαλόνι στην Κηφισίας μαζί με τα παιδιά τους Ιωάννη και Νικόλα, τα οποία με την σειρά τους τελείωσαν κομμωτικές σπουδές στο εξωτερικό.


Το 2005 είναι η χρονιά που το όραμα της οικογένειας να αποκτήσει αλυσίδα κομμωτηρίων αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με το άνοιγμα ενός ακόμα κομμωτηρίου στην Νέα Μάκρη.
Το 2008 τα αδέλφια Αγγελόπουλοι γνώρισαν σε ένα ταξίδι τους στην Αμερική μια επαναστατική θεραπεία λείανσης η οποία έκανε και κάνει ακόμα θραύση στο Hollywood.

ang2 3a745


Το 2009 γίνονται αντιπρόσωποι μίας από της καλύτερες παγκοσμίως εταιρίες για κερατίνες μαλλιών, την NANOCURE BRAZILIANKERATIN CHOCOLATE COMBLEX , όπου αρχίζουν να εκπαιδεύουν και να προμηθεύουν κομμωτήρια σε όλη την Ελλάδα.


Το 2013 το πρώτο κομμωτήριο αποκλειστικά και μόνο για ισιωτικές θεραπείες ανοίγει στο Χαλάνδρι.

Η Νέα τάση κομμωτηρίων η οποία γεννήθηκε το 2013, συνεχίστηκε και το 2014 με το άνοιγμα κομμωτηρίων αποκλειστικά και μόνο για ισιωτικές θεραπείες και σε άλλα μέρη της Αττικής , Κολωνάκι - Γλυφάδα -Περιστέρι .

Τα κομμωτήρια αυτά πραγματοποιούν αποκλειστικά Brazilian Keratin Treatments, 15 διαφορετικές θεραπείες λείανσης ιδανικές για όλους τους τύπους μαλλιών και για κάθε κυρία ξεχωριστά.

ang3 67c76


Λίγα λόγια για τα μέλη στης οικογένειας Αγγελοπούλου

Χρήστος Αγγελόπουλος : Σπούδασε στην κομμωτική ακαδημία της Λωζάννης και έλαβε μέρος σε διαγωνισμούς ως διαγωνιζόμενος και ως κριτής.
Τζούλη Αγγελοπούλου : Δούλεψε δίπλα στον Χρήστο Αγγελόπουλο και μαζί παρακολούθησαν σεμινάρια σε Ευρώπη και Αμερική.
Νικόλας Αγγελόπουλος : Σπούδασε και δούλεψε στην Ουαλία στην ακαδημία του SIMON Contsantinou. Αργότερα συνέχισε την μετεκπαίδευση του στη Μεγάλη Βρετανία στην ακαδημία «ADVANCED ACADEMY VIDAL SASSOON» και μετά στην Ολλανδία δίπλα στον Art Director Michael Karpathio! Σήμερα ζει και εργάζεται Ελλάδα μαζί με τον αδερφό του Ιωάννη Αγγελόπουλο στα κομμωτήρια τους με την ονομασία Angelopoulos Haircompany

Ιωάννης Αγγελόπουλος : Σπούδασε την κομμωτική τέχνη στο Λονδίνο, στην φημισμένη σχολή VIDAL SASSOON ACADEMY από την οποία αποφοίτησε το 1999. Κατά την διάρκεια των σπουδών δούλεψε δίπλα στον Yioti Panayiotou Creative Director of Color του Vidal Sassoon. Ένας ακόμα σταθμός στην καριέρα του ήταν τα κομμωτήρια του Micheal Karpathios στο Άμστερνταμ . Σήμερα είναι στην Ελλάδα και δουλεύει με τον αδερφό του Νικόλα Αγγελόπουλο στα σαλόνια τους με την ονομασία Angelopoulos Haircompany όπου τους εμπιστεύονται τα μαλλιά τους πολλοί Έλληνες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, επιχειρηματικό χώρο και όχι μόνο!

image d9627

Angelopoulos Hair Company

www.braziliankeratintreatment.gr

www.facebook.com/AngelopoulosHair

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
ΔΗΛΟΥ 22 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210.6253898
AΓΓ.ΜΕΤΑΞΑ 21 ΓΛΥΦΑΔΑ 216.7006969
ΚΟΛΟΚΩΤΡΟΝΗ 9 ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210.6811990
ΤΑΤΟΙΟΥ 73 ΚΗΦΙΣΙΑ 210.8070187
ΞΑΝΘΟΥ 6 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 216.7005747