Αυτό είναι το οικονομικό προϊόν που κρύβεται πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της Middleton!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το οικονομικό προϊόν που κρύβεται πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της Middleton!

Δεν θα πιστεύετε πόσο κοστίζει!

Σε κάθε της εμφάνιση, η Kate καταφέρνει να μας εντυπωσιάζει τόσο με τις άψογες στυλιστικές της επιλογές, όσο και με τα απλά αλλά πάντα chic beauty looks της. Κι ενώ η 33χρονη πλέον Δούκισσα μπορεί να έχει στη διάθεσή της όλα όσα, πολλές από εμάς, επιθυμούμε διακαώς, η ίδια προτιμά να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της, φροντίζοντας συνεχώς γι αυτή. Έτσι, αγαπά τις φυσικές συνταγές που διατηρούν τόσο τα μαλλιά της αναζωογονημένα και υγιή όσο και την επιδερμίδα της ενυδατωμένη και λαμπερή.

c2798591 edit img cover file 15743787 1425595693 MAIN 8fdbb

Πηγές μάλιστα αναφέρουν πως τώρα που η Kate περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, είναι πολύ προσεκτική με τα προϊόντα και τις θεραπείες που χρησιμοποιεί. «Η υγεία του μωρού έρχεται πρώτη, αλλά αυτό δε σημαίνει πως η ίδια έχει παραμελήσει τον εαυτό της, κάτι που φαίνεται και στις δημόσιες εμφανίσεις της».

345gb7ij5y 2f45e

Κάπως έτσι, το μυστικό της Kate για λαμπερή επιδερμίδα αποκαλύφθηκε γεμίζοντάς μας με χαρά. Ο ενθουσιασμός μας οφείλεται αφενός στην αποκάλυψη ενός βασιλικού μυστικού από μια γυναίκα που αποδεικνύει έμπρακτα οτι στηρίζει τη φυσική ομορφιά, αφετέρου στην είδηση ότι ακόμη και εμείς οι κοινές θνητές μπορούμε να το αποκτήσουμε με λίγα μόνο ευρώ.

463261906 4ddc6

Ναι, καλά διαβάσατε το αγαπημένο προϊόν της Δούκισσας του Cambridge είναι το αιθέριο έλαιο από αγριοτριανταφυλλιά και κοστίζει μόλις 17 λίρες! «Η Kate λατρεύει το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς και το χρησιμοποιεί στην καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας της.»

qetuy6uhr4 92292

Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς μεταξύ άλλων καταπολεμά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται στο πρόσωπο ενώ χάρη στα πολύτιμα συστατικά του βοηθά στην αναδόμηση και λάμψη της επιδερμίδας. Ακόμη, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και τη γήρανση του δέρματος, φροντίζοντας για την ελαστικότητα και την απαλότητά του.

1425498967 kate-middleton-beauty-467 0254b

Fans του ίδιου αιθέριου ελαίου έχουν δηλώσει ότι είναι η μητέρα της Δούκισσας, Carole Middleton αλλά και η Miranda Kerr.

Διαβάστε ακόμη:

Στηρίζει τη φυσική ομορφιά: Δείτε τη φωτογράφιση της Jessica Alba με μαγιό!

Uma Thurman: Άλλαξε hairlook για να κρύψει τη «μετάλλαξή» της;