Έκανε τη διαφορά: Αυτό είναι το πιο ωραίο hairstyle της εβδομάδας!

Βιβή Αγγελάκη
Έκανε τη διαφορά: Αυτό είναι το πιο ωραίο hairstyle της εβδομάδας!

Πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση

 

Θέλετε να εντυπωσιάσετε στη νυχτερινή σας έξοδο; Ψάχνετε για ένα λαμπερό χτένισμα που δε θα απαιτεί πολύ κόπο ή δε θα σας κάνει να περάσετε ατελείωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη σας; Μην ανησυχείτε καθόλου! Οι διάσημες κυρίες της παγκόσμιας showbiz είναι εδώ για να μας δίνουν τα φώτα τους με τις λαμπερές εμφανίσεις τους.

Μια από τις πιο κομψές παρουσίες στο χώρο της ομορφιάς και της μόδας είναι το supermodel, Jessica Stam.

fcb74337fd07fcd936733a25a96cfcaa 4f8ff

Η πανέμορφη Jessica με καταγωγή από τον Καναδά, εκτός του ότι έχει περπατήσει για τα μεγαλύτερα fashion και beauty brands, το 2007, το Forbes τη συμπεριέλαβε στη λίστα με τα 15 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στον κόσμο (κέρδισε 1.5 εκατομμύριο δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες).

a3b3073e97cfe24f9e8282d9a14d57ed 87039

Χωρίς περιττές φλυαρίες στο beauty look της, δημιουργώντας ένα απαλό smokey look στα μάτια της και φορώντας ένα λαμπερό ροζ gloss στα χείλη της, η Jessica, έλαμπε στο event Tasting Night With Galaxy , που διοργανώθηκε στο Παρίσι.

erybyjyje 7af36

Φυσικά, αυτό που την ξεχώρισε- και ξεχωρίσαμε και εμείς κατ' επέκταση- ήταν το hairstyle της, που περιελάμβανε ένα πλεκτό στεφανάκι που κατέληγε σε κότσο στο πίσω μέρος !

jessica-stam-braid-hairstyle-how-to-w540 2bad0


Και φυσικά η hairstylist της Jessica, Jennifer Yepez, μας έδωσε τα φώτα της για να δημιουργήσουμε το ίδιο χτένισμα και μόνες μας!

Προετοίμασε τα μαλλιά της Jessica, εφαρμόζοντας το Kerastase Volumifique Mousse. Δημιούργησε μια ανάποδη γαλλική πλεξούδα- ή έστω αν δε μπορείτε μια γαλλική-στη μία πλευρά του κεφαλιού της, αφήνοντας μερικά τουφάκια να πέφτουν ανέμελα δεξιά και αριστερά. Στερεώστε με ένα διάφανο λαστιχάκι. Κάντε το ίδιο και από την άλλη πλευρά. Στη συνέχεια, πλέξτε τις κοτσίδες μεταξύ τους, δημιουργώντας ένα πλεκτό κότσο. Για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα πέρασε στο τέλος το Kerastase Laque Dentelle Hairspray.

wt3tyubryiotu 1e57a

Πραγματικά υπέροχη!

Διαβάστε ακόμη:

Το πρώτο makeup φάουλ της Kim Kardashian είναι γεγονός

Αυτό είναι το οικονομικό προϊόν που κρύβεται πίσω από τη λαμπερή επιδερμίδα της Middleton!