Λαμπερή επιδερμίδα καθημερινά, φορώντας απλά τις «πέρλες» σας !

Βιβή Αγγελάκη
Λαμπερή επιδερμίδα καθημερινά, φορώντας απλά τις «πέρλες» σας !

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στο νέο Αντιρυτιδικό Ορό με Πέρλες της Nivea Q10 plus ;

Οι πέρλες έχουν αναγνωριστεί ως το σύμβολο της πολυτέλειας εδώ για χιλιάδες χρόνια χάρη στο όμορφο σχήμα και το χρώμα τους, αλλά και τη σπανιότητά τους. H Νivea, λοιπόν, ως ειδικός στην περιποίηση της επιδερμίδας που εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, φέρνει την επανάσταση στα προϊόντα κατά των ρυτίδων με τη μοναδική καινοτομία του νέου Nivea Q10 plus, ενός Αντιρυτιδικού Ορού με πέρλες.

Το νέο Nivea Q10plus Anti- Wrinkle Serum Pearls, μειώνει ορατά τις ρυτίδες και καθυστερεί την επανεμφάνισή τους με τις μοναδικές «πέρλες» που περιέχουν το συνένζυμο Q10. Η φόρμουλα που συνδυάζει Q10, υαλουρονικό οξύ και κρεατίνη, εργάζεται ενεργά κατά των ρυτίδων για μια πιο νεανική εμφάνιση. Ο νέος Nivea Q10plus Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες είναι το πρώτο προϊόν στη μαζική αγορά ομορφιάς που περιέχει αυτή την πρωτοποριακή και εξελιγμένη φόρμουλα, ενώ σε σύγκριση με την υπόλοιπη σειρά περιποίησης Nivea Q10 plus- που έχει κυκλοφορήσει ήδη από το 1998- έχει την υψηλότερη συγκέντρωση Q10, που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες.

SEL1401 NIVEA FoBo Serum Doppelpackshot 39L 95375

Κι αν αναρωτιέστε τι είναι το συνένζυμο Q10, που είναι το βασικό συστατικό της σειράς... Πρόκειται για μια ουσία ζωτικής σημασίας για την παραγωγή ενέργειας της επιδερμίδας που βοηθά στην προστασία της από τις ελεύθερες ρίζες. Δυστυχώς, με την πάροδο του χρόνου, τα επίπεδα του συνενζύμου Q10 μειώνονται. Ο νέος Nivea Q10plus Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες προσφέρει στην επιδερμίδα ό, τι έχει χαθεί, και αναπληρώνει αποτελεσματικά την απώλεια του Q10. Το αποτέλεσμα; Μία νεότερη και λεία εμφάνιση με εμφανώς μειωμένες ρυτίδες.

jhegdyfgu 9f702

Eπειδή όμως και η συσκευασία μετράει... Χάρη στο διαφανές δοχείο του Nivea Q10plus Αντιρυτιδικού Ορού με Πέρλες, μπορείτε να δείτε τις όμορφες «πέρλες». Πριν από την εφαρμογή, οι «πέρλες» σπάνε μέσα στο ακροφύσιο και σχηματίζουν έναν ομοιογενή ορό μαζί με το ενυδατικό gel. Με αυτόν τον τρόπο, η αντιρυτιδική δύναμη του ορού ενεργοποιείται μόλις πριν από τη χρήση. Η μεταξένια υφή του ορού παρέχει μια ιδιαίτερα απαλή και ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα.

nivea-q10-serum-review-7954 fc192

Ο νέος NIVEA Q10plus Αντιρυτιδικός Ορός με Πέρλες έχει σχεδιαστεί για καθημερινή χρήση. Το προϊόν είναι η ιδανική βάση για μια κρέμα ημέρας, αλλά μπορεί επίσης να εφαρμοστεί πριν από την κρέμα νύχτας. Επιπλέον, είναι μια ιδανική βάση για μακιγιάζ.

Νιώστε τη συναρπαστική αίσθηση που μπορεί να αφήνουν τα συστατικά που είναι κρυμμένα μέσα σε μία «πέρλα» και δείτε τη λάμψη και την ομορφιά να είναι πλέον ορατές στην επιδερμίδα σας!