Έχασε το μέτρημα: Η star με τα 8000 κραγιόν!

Βιβή Αγγελάκη
Έχασε το μέτρημα: Η star με τα 8000 κραγιόν!

Όλες οι γυναίκες έχουμε beauty εμμονές... αλλά αυτή το παράκανε

Ναι, ας το παραδεχτούμε! Όλες μας περνάμε τις περιόδους που «κολλάμε» με πράγματα και προσανατολιζόμαστε μόνο προς ένα προϊόν της αγοράς- λες και δεν υπάρχουν άλλα στα ράφια των πολυκαταστημάτων- το οποίο θα είναι το must buy του shopping therapy μας. Και φυσικά, όταν αυτού του είδους η εμμονή μας, παύσει... όλα εκείνα, που για να τα αποκτήσουμε σπαταλήσαμε χρήμα και χρόνο, χάνονται μέσα στο ατελείωτο χαμό που έχουμε δημιουργήσει!

Φυσικά, τέτοια «κολλήματα- εμμονές » δεν αφήνουν ανέγγιχτες τις κυρίες του Hollywood, οι οποίες και χρήματα έχουν και χρόνο για να σπαταλήσουν... και γι αυτό ξεπερνούν τα όρια του μέτρου. Μια απλή, beauty εμμονή έχει και η Uma Thurman.

688e69a90c074a270c89a6867f3d91e3 e71e5

Κι ενώ το τελευταίο διάστημα μας απασχόλησε για τις πλαστικές επεμβάσεις που έκαναν το πρόσωπό της αγνώριστο, η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, έκανε μια δήλωση, που ομολογουμένως, μας αιφνιδίασε! Ομολόγησε, λοιπόν, πως έχει εμμονή με τα κραγιόν και ότι έχει στην κατοχή της- κρατηθείτε- περίπου 8000, τα οποία υπάρχουν κάπου στο σπίτι της.

Η αλήθεια είναι πως οι περεταίρω υπολογισμοί- για το πόσα έχει ξοδέψει για κάθε κραγιόν αλλά και για τα 8000 συνολικά- είναι πραγματικά απαγορευτικοί!

Κι αναρωτιόμαστε... αν ανοίγαμε αυτή τη στιγμή την τσάντα της, πόσα κραγιόν θα βρίσκαμε;

Διαβάστε ακόμη:

Renee Zellweger: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά το σάλο με τις πλαστικές

Από τις λίγες φορές που την είδαμε χωρίς έντονo μακιγιάζ και πραγματικά ήταν μια κούκλα!

Μη τα χάσετε: Τα καλύτερα beauty moments από το show του οίκου Chanel!