Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Οι καλύτερες εμφανίσεις της εβδομάδας

Παρασκευή και μη ξεχνιέστε! Σήμερα, κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε τις 5 καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

Michelle Williams

main.original.0x932c bd8bf

Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που ο χρόνος περνά και δεν τις αγγίζει. Αν και η ίδια δηλώνει πως δύσκολα ισορροπεί ανάμεσα στην καριέρα της ως ηθοποιός και στο ρόλο της ως μάνα, σε κάθε εμφάνισή της δείχνει πιο όμορφη από ποτέ. Αυτή την εβδομάδα παρευρέθηκε στο Fashion Week στο Παρίσι και πραγματικά εντυπωσίασε με το νέο, ξανθό πλατινέ χρώμα στα μαλλιά της, το οποίο σε συνδυασμό με την απαλή ροζ απόχρωση ρουζ που φόρεσε στα μάγουλά της και το gloss στα χείλη της, δημιουργούσαν ένα φρέσκο beauty look, ιδανικό για κάθε στυλ.

Chiara Ferragni

spl972237 008 0200c

Είναι fashion icon, γνωστή blogger και star των social media, η Chiara Ferragni δεν θα μπορούσε να λείπει από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι! Στη συγκεκριμένη εμφάνιση, λοιπόν, κατάφερε να δημιουργήσει ένα ρομαντικό beauty look, ιδανικό για τις βραδινές μας εξόδους. Με χαλαρό φυσικό hairlook, η όμορφη blogger έδωσε έμφαση στα μάτια της, εφαρμόζοντας το μαύρο eyeliner μόνο στις βλεφαρίδες του πάνω κινητού βλεφάρου της ενώ στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων της, πέρασε ένα λευκό μολύβι, έως την εσωτερική τους κόγχη. Στα ζυγωματικά της, φόρεσε μια ροζ- ροδακινί απόχρωση, ίδια με το κραγιόν στα χείλη της. Το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!


Kate Middleton

fdjfgy 161a1


Είναι από τις πιο γλυκές εγκυμονούσες, οι οποίες φροντίζουν παράλληλα να κάνουν πάντα σικάτες εμφανίσεις. Η Δούκισσα του Cambridge είναι μια γυναίκα που λατρεύει να περιποιείται τον εαυτό της, ενώ προτιμά τα φυσικά beauty προϊόντα και τα μικρά tricks που θα κάνουν το look της ακόμη πιο λαμπερό. Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και τα υπέροχα, υγιή μαλλιά της είναι αυτά που κλέβουν κάθε φορά την παράσταση. Σε αυτή την εμφάνισή της το hairstyle της έκρυβε ένα μικρό μυστικό, που έδινε extra φυσικό όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Δείτε τη φωτογραφία και θα καταλάβετε!


Poppy Delevingne

spl974165 076 b4788

Η Poppy είναι εξίσου εντυπωσιακή με την αδερφή της, Cara. Χθες το βράδυ, λοιπόν, παρευρέθηκε στο Λονδίνο, στο gala προς τιμήν του Alexander McQueen: Savage Beauty και πραγματικά ξεχώρισε τόσο για την ενδυματολογική της επιλογή (see-through φόρεμα), όσο και για το beauty look της. Με messy hairlook, άφησε μερικά τουφάκια να πλαισιώνουν το πρόσωπό της , ενώ τόνισε τα μάτια της, δημιουργώντας ένα smokey eye look. Στα χείλη της προτίμησε nude απόχρωση gloss κάνοντας μια κλασσική, βραδινή εμφάνιση.

Katy Perry

katy-perry 188bd


Είναι μια star που δε φοβάται τις αλλαγές και συχνά τολμά να μεταμορφώνεται! Αυτή την εβδομάδα η Katy έδωσε το παρών στο fashion show του Οίκου Givenchy στο Παρίσι. Ντυμένη στα μαύρα, η 30χρονη τραγουδίστρια δημιούργησε ένα gothic make up look, που περιελάμβανε vampy μωβ χείλη και σκουλαρίκι στη μύτη. Για αυτή τουλάχιστον την εβδομάδα η Katy είχε τα μαλλιά της μαύρα ενώ το hairstyle της, μας θύμισε τα hairlooks από τα catwalks του οίκου.

Εσείς ποιο ξεχωρίσατε;

Διαβάστε ακόμη:

Με μια απλή κίνηση κατάφερε και έκανε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση της βραδιάς!

Πριν λίγο έκοψε τα μαλλιά της και το νέο της hairstyle πολύ της πάει!

Έχασε το μέτρημα: Η star με τα 8000 κραγιόν!