Φροντίδα... για τα μάτια σας μόνο!

Φροντίδα... για τα μάτια σας μόνο!

Ήρθαν 2 νέα προϊόντα από την Frezyderm!

Η ομορφιά είναι η δύναμη, η λάμψη που πηγάζει από μέσα μας, είναι η ευτυχία που αντικατοπτρίζεται στο βλέμμα μας. Κάθε μας σκέψη, κάθε ανησυχία, κάθε συναίσθημα καθρεφτίζεται στα μάτια μας και αφήνει τα σημάδια του σε αυτό το ευαίσθητο σημείο του προσώπου μας.


Η FREZYDERM, θέλοντας να προστατέψει τον καθρέφτη της ψυχής μας, δημιούργησε 2 προϊόντα που με την ειδική τους φόρμουλα υπόσχονται το πιο λαμπερό βλέμμα!

Βασικός σύμμαχος της γυναίκας για το πιο όμορφο βλέμμα είναι η δερματολογικά ελεγμένη αντιρυτιδική κρέμα της FREZYDERM για ρυτίδες & χαλάρωση γύρω από τα μάτια που υπόσχεται 111% αναγέννηση των επιδερμικών κυττάρων. Η Eye Cream μειώνει τις ρυτίδες, συσφίγγει και αναπλάθει την επιδερμίδα της περιοχής και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση. Επιπλέον, ενεργοποιεί τον μηχανισμό επιδιόρθωσης, αυξάνοντας το κολλαγόνο, ώστε να "γεμίσει'' τις ρυτίδες. Με την εφαρμογή πρωί και βράδυ θα νιώσετε την επιδερμίδα ενυδατωμένη και ελαστική και θα αποκτήσετε άμεσα βλέμμα νεανικό και ξεκούραστο.

Frezyderm Eye Balm 1b9cf

Η φροντίδα της FREZYDERM όμως δεν τελειώνει εδώ αφού δημιούργησε για τις γυναίκες που θέλουν να προλάβουν τις πρώτες ρυτίδες γύρω από τα μάτια και θέλουν να αντιμετωπίσουν τους μαύρους κύκλους, τις σακούλες, τη θαμπή όψη, το πιο απαλό και δροσερό cream – gel. Η δράση των Βιοφλαβονοειδών ενεργοποιεί άμεσα τη μικρο-κυκλοφορία, τα φυτικά εκχυλίσματα επαναφέρουν την ελαστικότητα και την ομοιομορφία στην όψη της επιδερμίδας, ενώ ο πρωτοποριακός συνδυασμός Τετραπεπτιδίου-5, Καφεΐνης και ελαίου Argan συσφίγγει την περιοχή και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Εφαρμόστε αυτό το λεπτόρρευστο και δροσερό Eye Balm πρωί και βράδυ και αποκτήστε ένα αναζωογονημένο, ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα. Το αποτέλεσμα; 2,7% μείωση του οιδήματος.

Οι γυναίκες ζητούν από τους ειδικούς να καταλαβαίνουν τι θέλουν «με μια ματιά», χωρίς αυτές να το ομολογούν. Η FREZYDERM, αφουγκράζεται τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και δημιουργεί τα κατάλληλα προϊόντα για το πιο όμορφο, ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα.