"Get the Perfect Gloss": Μην χάσεις αυτό τον beauty διαγωνισμό της Palette!

"Get the Perfect Gloss": Μην χάσεις αυτό τον beauty διαγωνισμό της Palette!

Μπες στο facebook και κάνε την ανατροπή! 

Η σελίδα της Schwarzkopf στο facebook, τόσο με την ποικιλία προϊόντων όσο και με τα πολύτιμα tips ομορφιάς και περιποίησης που μοιράζεται καθημερινά με τους fans της, ανατρέπει τα δεδομένα!


Oι φίλοι και οι λάτρεις που τολμούν να αλλάζουν και να πειραματίζονται με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, θα ενθουσιαστούν με την νέα εφαρμογή «Get the Perfect Gloss» με τη νέα σειρά Perfect Gloss Color από την Palette.


Με τη νέα εφαρμογή, οι fans έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το απόλυτο ανανεωμένο look τους με τη βοήθεια της fashion & beauty blogger, Νάνσυ από το http://nansoumou.com/ μοιράζοντας 3 βασικές εμπειρίες: Πως ξεκινάει το τέλειο loοk για εσένα; Το αγαπημένο αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου; Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχεις τολμήσει στην εμφάνιση σου;


Ο διαγωνισμός χωρίζεται σε 2 βασικές φάσεις. Η πρώτη φάση αφορά το Facebook όπου κάθε εβδομάδα θα γίνεται μία κλήρωση για τους συμμετέχοντας που «έπαιξαν» μέσα σε αυτήν διεκδικώντας προϊόντα Palette Perfect Gloss Color και δωροεπιταγές αξίας 50€ για τα καταστήματα BSB. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί και μία μεγάλη κλήρωση στο τέλος του διαγωνισμού όπου όλοι οι χρήστες που έχουν λάβει μέρος στην εφαρμογή θα διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο, ανεβάζοντας επιπλέον μία selfie στο Instagram χρησιμοποιώντας το #perfectgloss.


Το μεγάλο δώρο αφορά δωροεπιταγή για αγορές σε κατάστημα BSB αξίας 200 ευρώ με τη βοήθεια της fashion blogger Νάνσυ.
Η Perfect Gloss από την Palette σας προσκαλεί να ζήσετε μια νέα, μοναδική εμπειρία βαφής που διαρκεί έως 8 εβδομάδες μέσα από μία διαδραστική και διαδικτυακή πρόταση!


Μην αργείτε... ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 5 Απριλίου!