Δώστε στην επιδερμίδα σας την ενέργεια που της λείπει με τα superfruits συμμάχους σας!

Βιβή Αγγελάκη
Δώστε στην επιδερμίδα σας την ενέργεια που της λείπει με τα superfruits συμμάχους σας!

'Ολα όσα συνέβησαν στην detox day της bioten! 

Το αίσθημα της κόπωσης είναι κάτι που συνοδεύει πολλές γυναίκες ήδη από τα μαθητικά τους χρόνια. Οι περισσότερες μάλιστα, συμφωνούν ότι η επιδερμίδα τους ατονεί χρόνο με το χρόνο, μιας και της λείπει η πολυπόθητη ενέργεια... Με αυτή την παρατήρηση, ξεκίνησε η παρουσίαση της νέας σειράς bioten και το Queen.gr ήταν εκεί για να σας μεταφέρει ο,τι πιο νέο κυκλοφόρησε το αγαπημένο brand πολλών από εσάς.

detoxday by bioten 3  Ελένη Παπαδοπούλου fc21f

Στοχεύοντας στην πρόληψη, την ενυδάτωση και τη φροντίδα, η bioten προσκαλεί κάθε γυναίκα να δοκιμάσει ένα εκρηκτικό «κοκτέιλ superfruits», τη νέα σειρά Skinnergy, για νεανικά δέρματα.

Τα superfruits είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, θρεπτικά συστατικά και ηλεκτρολύτες και μπορούν να αυξήσουν τα επίπεδα ενέργειας στον ανθρώπινο οργανισμό και το δέρμα. Η bioten αξιοποίησε τις ιδιότητές τους, για περισσότερη ομορφιά εμπνευσμένη από τη Φύση και δημιούργησε τις ενυδατικές κρέμες προσώπου και τα γαλακτώματα σώματος Skinnergy.

Bioten Skinnergy Face  Body Combo FAMILY WOW e5653

Επιλέξτε ανάμεσα στις 3 διαφορετικές εκδοχές, ειδικές για 3 διαφορετικούς τύπους δέρματος, εμπλουτισμένες με:

• 100% φυσικό εκχύλισμα Goji Berry, το superfruit που συμβάλλει στην ενίσχυση της ενέργειας, ζωντάνιας και δύναμης και προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση.
• 100% φυσικό εκχύλισμα Guava, μία σημαντική πηγή θρεπτικών και αντιοξειδωτικών συστατικών, που συμβάλλει στην ενυδάτωση, την απαλότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος.
• 100% φυσικό εκχύλισμα Lychee, πλούσιο σε Vitamin C, υδατάνθρακες και ορυκτά κι έναν εξαιρετικό παράγοντα ενυδάτωσης και θρέψης.

Η νέα σειρά ενυδατικών κρεμών bioten Skinnergy , φροντίζει το δέρμα σας, με το μεταξένιο άγγιγμα της φύσης! Ενισχυμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα super fruits, Guava, Goji Berry και Lychee, Moisture Plus 24h και SPF 15, ανανεώνει το δέρμα σαν έκρηξη ενέργειας.

4w362b57 8754c

Απορροφάται άμεσα, παγιδεύει το περιττό σμήγμα και συμβάλλει στη μείωση της λιπαρής όψης του δέρματος, προσφέροντας ένα ματ αποτέλεσμα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από την ακτινοβολία UVA/UVB.

Ακόμη, η νέα σειρά body lotions bioten Skinnergy σας καλεί να απολαύστε ένα τέλεια ενυδατωμένο σώμα! H ελαφριά φόρμουλά της, αφήνει το δέρμα τονωμένο, αναζωογονημένο και με ένα φρέσκο και φρουτώδες άρωμα.

srtybeyti 2ec36

Συνδυάζει την αγνότητα των φυσικών συστατικών με τη δύναμη της επιστήμης για να προσφέρει στο δέρμα άμεσα την απαραίτητη ενυδάτωση που θα διαρκεί έως και 48 ώρες.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Skinnergy είναι δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν Paraben, Paraffin και Colorants (χρωστικές).

Και επειδή η χθεσινή ημέρα ήταν η detox day της bioten, μια έκπληξη μας περίμενε στην αρχή...

Detox pilates με την αγαπημένη καθηγήτρια φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη..

detoxday by bioten 2  Detox pilates 25d3b

και φυσικά η υγιεινή διατροφή συμπλήρωνε την ημέρα!

detoxday by bioten 6 7b405

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!