Η Shakira σε περιμένει στη Βαρκελώνη!

Η Shakira σε περιμένει στη Βαρκελώνη!

Μπες στον σούπερ διαγωνισμό της Oral-B 3D White και με λίγη τύχη, σε λίγο θα φτιάχνεις βαλίτσα για δύο! 

Ένα exclusive event ετοιμάζει η Oral-B 3D White μαζί με την πρέσβειρά της, Shakira, σε έναν πριβέ χώρο στη Βαρκελώνη στις 9 Μαίου: 60 τυχεροί από όλη την Ευρώπη, θα έχουν την ευκαιρία να την δουν live και η Shakira θα μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της για το πώς καταφέρνει να ισορροπεί τέλεια στους ρόλους της ως μητέρα, τραγουδίστρια, performer και φιλάνθρωπος.


«Είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την 3D White για τη διοργάνωση αυτής της μοναδικής εκδήλωσης», δήλωσε η Shakira. «Κάθε γυναίκα θα πρέπει να πιστεύει στις δυνατότητές της και, όπως η 3D White, πιστεύω ότι ένα λαμπερό χαμόγελο βοηθά τις γυναίκες να επικοινωνούν με τον κόσμο με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».


Η Shakira θα συνοδεύεται από μία ομάδα ειδικών της Oral-B 3D White, και συγκεκριμένα την make-up artist Caroline Barnes, το εντυπωσιακό πελατολόγιο της οποίας περιλαμβάνει την Kylie Minogue και τη Sheryl Crow, την οδοντίατρο των διασήμων Δρ. Nancy Rosen, και την φιλάνθρωπο Tammy Tibbetts- και όλες μαζί θα δώσουν πολύτιμες συμβουλές για το πώς θα αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας!


Η κλειστή αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε πριβέ χώρο, πέντε αστέρων, ακριβώς έξω από τη Βαρκελώνη, όπου οι καλεσμένοι θα συναντήσουν τη Shakira, θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια και θα λάβουν μέρος σε ένα μεσημεριανό γεύμα, στο πλαίσιο του οποίου θα μπορούν να συζητήσουν με την σταρ. Η Oral-B 3D White, για να εμπνεύσει τις γυναίκες που δεν είχαν την τύχη να παρευρεθούν στην εκδήλωση, δημιουργεί μια σειρά από Smile Academy Live βίντεο με αποκλειστική πρόσβαση στη Shakira και την ομάδα των ειδικών που την πλαισιώνει, η οποία θα κυκλοφορήσει στο YouTube μετά την εκδήλωση.

Ο τυχερός, που πρόκειται να ταξιδέψει από την Ελλάδα στη Βαρκελώνη μαζί με ένα αγαπημένο του άτομο, θα αναδειχθεί μέσα από τον διαγωνισμό του epithimies.gr. Η διαδικασία συμμετοχής είναι πολύ απλή. Ο χρήστης μπαίνει στο link διαγωνισμού, ανεβάζει τη δική του 3D White φωτογραφία και μοιράζεται με όλους «τι είναι αυτό που τον κάνει να χαμογελά». Τα στοιχεία του καταχωρούνται εντός 72 ωρών κι έτσι γίνεται αυτόματα υποψήφιος για τη μοναδική αυτή εμπειρία.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως τις 15 Απριλίου.

Beauty info: Να θυμίσουμε με πως η 3D White LUXE έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί έως και το 90% των λεκέδων και να αναδεικνύει το φυσικό λευκό των δοντιών. Επιπλέον, με την πρωτοποριακή τεχνολογία Whitelock που διαθέτει, δημιουργεί μία προστατευτική ασπίδα που περιβάλλει τα δόντια και αποτρέπει την εμφάνιση νέων λεκέδων.