Κι όμως… αυτό το supermodel απέκτησε μόλις ombré #GrannyHair!

Βιβή Αγγελάκη
Κι όμως… αυτό το supermodel απέκτησε μόλις ombré #GrannyHair!

Απρόσμενη αλλαγή...

Ένα είναι σίγουρο: Τα #GrannyHair ήρθαν για να μείνουν και να προκαλέσουν τόσο όλες εμάς τις απλές θνητές, όσο και τις stars της παγκόσμιας showbiz να τα δοκιμάσουν!

Δεν πολύς καιρός από τότε που γράφαμε για το μεγάλο hair trend της σεζόν- τουλάχιστον στο Instagram- που θέλει τις γυναίκες να αποχωρίζονται το κλασσικό ξανθό, καστανό ή όποιο άλλο χρώμα είχαν στα μαλλιά τους και να υιοθετούν ένα γκρι hairlook, σε όλες τις αποχρώσεις (από τις πιο ανοιχτές, τις silver, έως και τις πιο σκούρες γκρι).


Κι ενώ νομίζαμε ότι την εν λόγω τάση μπορούν να υποστηρίξουν μόνο εκκεντρικές- τολμηρές παρουσίες του καλλιτεχνικού στερεώματος, όπως όλοι θυμόμαστε τη Lady Gaga ή τη Rihanna...

wer2d4 97f4d

Ένα supermodel ήρθε να κάνει τη διαφορά και να αποδείξει πως και τα μοντέλα μπορούν να υιοθετήσουν hot trends και εκτός πασαρέλας!

bc12491d02dffa0b02995a5626bcbccc e1471

Η Jourdan Dunn, η οποία έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα fashion και beauty brands- όπως αυτό της Maybelline New York- είπε το μεγάλο ΝΑΙ στα #GrannyHair και μάλιστα στην ombré εκδοχή τους!

tv254t24 28867


Μάλιστα, η ίδια ανεβάζοντας φωτογραφίες της στο Instagram, έσπευσε να σχολιάσει, πως η αλλαγή αυτή έγινε εν όψει του μουσικού ετήσιου φεστιβαλ, Coachella, ενώ ευχαρίστησε και την haircolorist της, Renda Attia.

Η αλήθεια είναι πως αναμένουμε και άλλες φωτογραφίες με το νέο της hairlook... Σας άρεσε αυτή η αλλαγή;

Διαβάστε ακόμη:

Ψάχνεις για ένα βολικό μήκος στα μαλλιά σου; Τότε πρέπει να δεις το νέο κούρεμα της star!

Wow! Αυτό είναι το ωραιότερο hairstyle που είδαμε αυτή την εβδομάδα!