What? H Kendall Jenner έγινε ξανθιά;

Βιβή Αγγελάκη
What? H Kendall Jenner έγινε ξανθιά;

Στα βήματα της Kim και της Khloe;


Οι φωτογραφίσεις είναι πλέον μέρος της καθημερινότητάς τους, ενώ -χωρίς υπερβολή- κάθε τους εμφάνιση επίσημη ή μη γίνεται θέμα στα διεθνή media. Η οικογένεια Kardashian ξέρει να προβάλλεται και να ρυθμίζει εκείνη τους όρους παιχνιδιού της δημοσιότητας και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύουν οι εκατομμύρια followers της στα social media.

Κι ενώ μέχρι τώρα η Kim αλλά και η μικρή Kylie μας απασχολούσαν με τις ξαφνικές αλλαγές στα μαλλιά τους , η Kendall έρχεται να προστεθεί στη λίστα!

6ea21ff85dcefc9260c7eace8b841bf9 9a558

Το 19χρονο μοντέλο που έχει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατακτήσει το χώρο της μόδας και της ομορφιάς με πολλές συνεργασίες- εκπλήξεις και εξώφυλλα σε περιοδικά , έκανε το ντεμπούτο της με ξανθιά κόμη!

tyjtyurtyu 36e05

Πριν προλάβετε να βγάλετε τα όποια συμπεράσματα και για την Kendall ... η εν λόγω φωτογραφία «ανέβηκε» στο λογαριασμό του οίκου Fendi στο Instagram, επιβεβαιώνοντας όλους εσάς που από την πρώτη στιγμή σκεφτήκατε ότι μάλλον πρόκειται για κάποια περούκα.

yuityuityui a5d5e

Ποζάροντας με τη Lily Donaldson- που εξίσου φοράει περούκα- τα όμορφα μοντέλα μας έδωσαν μια γεύση για τη νέα καμπάνια του οίκου Fendi.

jyruity 3db90

Βέβαια, κοιτώντας τη φωτογραφία καλύτερα καταλήξαμε στα εξής δύο συμπεράσματα:

- Προτιμάμε την Kendall μελαχρινή
- Πόσο πολύ μοιάζει με την Kim τότε που και εκείνη έγινε ξανθιά


Εσείς πώς την προτιμάτε;

Διαβάστε ακόμη:

#KylieJennerChallenge: Τι απαντά η ίδια για τη νέα μανία που έχει κυριεύσει τους έφηβους

«Μύρισε» καλοκαίρι η αλλαγή στα μαλλιά της Έβελυν Καζαντζόγλου!