Bronde: Μάθετε τα πάντα για την πιο hot τάση στο χρώμα των μαλλιών

Βιβή Αγγελάκη
Bronde: Μάθετε τα πάντα για την πιο hot τάση στο χρώμα των μαλλιών

H λαμπερή Κάτια Ζυγούλη το υιοθέτησε πρόσφατα και πολύ μας άρεσε...

Λίγο η Άνοιξη, λίγο το γεγονός οτι σε λίγες μέρες θα παρουσιάσει το Madwalk, η Κάτια Ζυγούλη είπε το ναι σε μια αλλαγή στα μαλλιά της και φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα το έκανε χωρίς την εγγύηση ενός μεγάλου beauty brand, όπως η L'Oréal Professionnel.

Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η εντυπωσιακή Κάτια Ζυγούλη αφέθηκε στα χέρια των κομμωτών της L'Oréal Professionnel και άλλαξε το χρώμα στα μαλλιά της. Η πιο hot τάση της σεζόν, το bronde, αναδεικνύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα μαλλιά της Κάτιας και ταιριάζει άψογα με τον τόνο της επιδερμίδας της.

Το Bronde είναι αναμφίβολα το πιο hot look της σεζόν που προτείνει η L'Oréal Professionnel και μπορεί να χαρίσει σε κάθε γυναίκα διαφορετικό αποτέλεσμα. Πρόκειται για τον ιδανικό συνδυασμό ξανθού και καστανού τόνου που ταιριάζει άψογα στις γυναίκες με σκούρες βάσεις που θέλουν να ακολουθήσουν την τάση του ξανθού. Ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα που μόνο ο κομμωτής μπορεί να δημιουργήσει με τις νέες αποχρώσεις Inoa Mochas.

 MG 0088 7851d

Η Κάτια Ζυγούλη, αμέσως μετά την αλλαγή στα μαλλιά της, με τη θετική διάθεση που πάντα τη διακρίνει και με το λαμπερό της χαμόγελο, φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού.

Εμφανώς ανανεωμένη για το φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά της, η Κάτια ετοιμάζεται για το μεγαλύτερο Fashion & Music Event της χρονιάς, του Madwalk by Aperol Spritz, στο οποίο θα είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

Αν θέλετε και εσείς να δοκιμάσετε αυτή τη νέα τάση στα μαλλιά σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζητήστε από τον κομμωτή σας το Bronde στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel.