Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Βιβή Αγγελάκη
Τα beauty looks που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα!

Δείτε τις καλύτερες εμφανίσεις των stars αυτή την εβδομάδα και τι μας "διδάσκουν" για τις δικές μας

 

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και μη ξεχνιέστε, τέτοια μέρα εδώ και κάμποσο καιρό, κάνουμε το ρεζουμέ της εβδομάδας και συγκεντρώνουμε, για τα μάτια σας και μόνο τις πέντε καλύτερες εμφανίσεις των διάσημων κυριών, που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον!

Δείτε λοιπόν, τι επέλεξαν και γιατί ξεχώρισαν οι αγαπημένες μας celebrities και υιοθετήστε όποιο beauty look σας αρέσει και φυσικά σας πηγαίνει!

Julianne Moore

spl1007819 015 cef06

Το top knot μπορεί να φορεθεί απ' όλες τις ηλικίες και όλες τις ώρες – από τις πιο ανεπίσημες μέχρι και τις red carpet εμφανίσεις! Αυτό μας «δίδαξε» η χθεσινή εμφάνιση της Julianne Moore στα CinemaCon Big Screen Achievement Awards, που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Las Vegas.


Rose Byrne

spl1007168 001 04070


Στα ίδια κινηματογραφικά βραβεία με την Julianne Moore, βρέθηκε και η Rose Byrne. Το wavy bob της- κυματιστό καρέ- έκλεψε την παράσταση και όχι άδικα μιας και πλαισίωνε τέλεια το πρόσωπό της.


Britt Robertson

spl1007805 019 be8f2


Τι κι αν είναι 25 ετών, η όμορφη ηθοποιός κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα όλων με αυτή την εμφάνισή της. Το Old- Hollywood beauty look της περιελάμβανε τόσο τις υπέροχες one-side μπούκλες της αλλά και ένα κόκκινο –στο χρώμα του ώριμου κόκκινου κρασιού- κραγιόν στα χείλη της.


Cara Delevingne

spl1008027 001 d93e0


Η απλότητα είναι chic! Αυτό μας αποδεικνύει σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η Cara Delevingne. Το supermodel προτίμησε μια nude απόχρωση στα χείλη του, ενώ το μωβ smokey eye look έδινε μεγαλύτερη ένταση στα μάτια της.

Elizabeth Banks

spl1007782 012 636b3


Ένα καθαρά ανοιξιάτικο beauty look ήταν αυτό της Αμερικανίδας ηθοποιού, Elizabeth Banks. Τόσο το φούξια χρώμα στα χείλη της, όσο η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και γενικότερα το ελαφρύ μακιγιάζ της, την έκαναν να ξεχωρίσει και να μας δώσει την καλύτερη έμπνευση και για τις δικιές μας εμφανίσεις αυτή τη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτό είναι το hairlook που ταιριάζει απόλυτα στην Αγγελική Ηλιάδη

What? H Kendall Jenner έγινε ξανθιά;