Beauty alert: Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της...

Βιβή Αγγελάκη
Beauty alert: Η Eva Mendes είναι το νέο πρόσωπο της...

Υπέγραψε με μεγάλο beauty brand

Αναμφίβολα είναι μια από τις πιο sexy λατίνες του Hollywood, που δεν παιρνά απαρατήρητη τόσο με τη φυσική ομορφιά της, όσο και επειδή βρίσκεται στο πλευρό του πιο αρρενωπού αρσενικού της showbiz, Ryan Gosling.

ertretyr 777a5

Η Eva Mendes έρχεται να εμπνεύσει όλες εμάς και να δώσει μια άλλη διάσταση στο χρόνο και γενικότερα στην αντιγήρανση: Είναι 41, τον περασμένο Σεπτέμβρη έγινε μητέρα, διαθέτει μια αψεγάδιαστη επιδερμίδα και ναι όσο περνούν τα χρόνια είναι ακόμη πιο όμορφη!

hfyfjhfh d7566

Αυτά και άλλα πολλά συνηγόρησαν στο να γίνει το νέο πρόσωπο της Estée Lauder και συγκεκριμένα της ολοκαίνουργιας σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, New Dimension.

ertwrt 0ac1c

«Από τα εφηβικά μου χρόνια θαύμαζα την Estée Lauder, τόσο τις γυναίκες που την εκπροσωπούσαν, όσο και το ίδιο το brand. Είμαι ενθουσιασμένη που πρωταγωνιστώ στην καμπάνια της νέας σειράς περιποίησης της επιδερμίδας, New Dimension, επειδή μπορώ να συνδεθώ προσωπικά με ό, τι σημαίνει αυτό το προϊόν και τη δύναμη που έχουμε ως γυναίκες να μεταμορφωνόμαστε» δηλώνει η μαμά της μικρής Esmeralda, ενώ δεν παρέλειψε να ανεβάσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, φωτογραφίες από τα backstage της νέας της καμπάνιας!

dsrtyerue 0fe49

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα περιμένουμε με αγωνία να δοκιμάσουμε τη νέα σειρά της Estée Lauder!