Θα κούρευες τον καλό σου, όπως έκανε αυτό το supermodel;

Βιβή Αγγελάκη
Θα κούρευες τον καλό σου, όπως έκανε αυτό το supermodel;

Ή ακόμη καλύτερα: Ο καλός σου θα δεχόταν να το κουρέψεις;

Αν είσαι κομμώτρια τότε τα πράγματα είναι εύκολα και η απαντηση θετική, τουλάχιστον στην ερώτηση αν θα μπορούσες να κουρέψεις τον καλό σου. Για όλες εμάς τις υπόλοιπες- τις wanna be κομμώτριες- το όνειρο αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα όταν πιάνουμε το ψαλίδι στα χέρια μας!

Κι ενώ για τη δική μας κόμη εμπιστευόμαστε το κομμωτή μας... όταν πρόκειται για τα μαλλιά κάποιου άλλου, πόσο μάλλον του καλού μας, το ταλέντο κομμωτικής που όλες –πιάνουν δε πιάνουν τα χέρια μας- καταπιέζαμε μέσα βγαίνει στην επιφάνεια.

23677881b1087a45c7f930cf761185bb 729bc

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή... Αρχίζουμε να επαινούμε τον εαυτό μας, ενώ πάνω στην κουβέντα για να γίνουμε πιο πειστικές, αναφέρουμε δείγματα της δουλειάς μας, που περιλαμβάνουν από το κόψιμο της ψαλίδας μας έως και τους απειροελάχιστους ή φανταστικούς πειραματισμούς κομμωτικής σε συγγενικά πρόσωπα ή ακόμη και στο μικρό κατοικίδιό μας!Και ενω πιστεύουμε οτι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο... ένα μεγάλο οχι στο τέλος, από το στόμα του καλού μας, έρχεται να μας προσγειώσει στην πεζή πραγματικότητα!

Υπάρχουν όμως και οι λαμπρές εξαιρέσεις αντρών εκεί έξω που όχι μόνο εμπιστεύονται τη σύντροφό τους να τους κουρέψει αλλά δείχνουν να το απολαμβάνουν κιόλας!


Το αγγελάκι της Victoria's Secret και supermodel, Behati Prinsloo, έκοψε τα μαλλιά του καλού της Adam Levine και εκείνος δεν έπαψε να χαμογελά!

dhdytueyt ceb08

Το ευτυχισμένο ζευγάρι μάλιστα δεν παρέλειψε να μοιραστεί με όλες εμάς αυτή τη χαρούμενη στιγμή ανεβάζοντας τη φωτογραφία εν ώρα κουρέματος στα social media.

Όσο για το αποτέλεσμα...

rs 1024x759-150422113546-1024.adam-levine.cm.42215 copy e71a4