Το άρωμα της Beatific θα σας βάλει σε ανοιξιάτικο mood!

Βιβή Αγγελάκη
Το άρωμα της Beatific θα σας βάλει σε ανοιξιάτικο mood!

Φρουτώδες και με νότες λουλουδιών θα σας ενθουσιάσει

Όποιος το φοράει-όπως εγώ αυτή τη στιγμή – θα με καταλάβει απολύτως ... Το άρωμα της Beatific, Beatific Blissfully Fresh body mist, πραγματικά θα σας φτιάξει τη διάθεση, βάζοντάς σας σε ένα καθαρά ανοιξιάτικο, ανέμελο mood!

Πρόκειται για ένα φρουτώδες άρωμα με νότες λουλουδιών που χαρίζει την αίσθηση της μεταξένιας απαλότητας ενός ζεστού χαδιού και αγκαλιάζει το σώμα με μία ακαταμάχητη αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Beatific-02 0cb76

Μέσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο μπουκάλι, χωρίς υπερβολές, το αγαπημένο και σαγηνευτικό άρωμα της Beatific, θα σας παρασύρει με την απλότητα της ομορφιάς του.

Το παιχνίδισμα με τις διαφάνειες και το δροσερό του χρώμα θα σας κάνει να ταξιδέψετε σε ένα ονειρικό ταξίδι αισθήσεων που ισορροπεί γοητευτικά ανάμεσα σε νότες από ζουμερό βερίκοκο, φρέσκα πέταλα γιασεμιού, γλυκό περγαμόντο και σπάνιο μιγκέ.

11178526 862266313845407 161537563 n 1285f

Και για όσες δεν το γνωρίζετε, η Beatific αξιοποιεί την επιστημονική γνώση και την πολύχρονη κλινική εμπειρία των δερματολογικών κλινικών του Ομίλου Υγεία, εμπνέεται από την αισθητική ιατρική και βασίζεται σε μη επεμβατικές μεθόδους για να επαναφέρει τη λάμψη και νεανικότητα της επιδερμίδας. Όλα τα καλλυντικά της σειράς είναι δερματολογικά ελεγμένα και βασίζονται σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ελέγχου αποτελεσματικότητας, τηρώντας όλους τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Η σειρά Beatific διατίθεται στα νοσοκομεία του Ομίλου ΥΓΕΙΑ (Υγεία, Μητέρα) και online στην ιστοσελίδα www.beatific.gr