Νέα ζωή, νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Βιβή Αγγελάκη
Νέα ζωή, νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Απαρνήθηκε το ξανθό χρώμα που όλοι τη θυμόμασταν

Αν είσαι κόρη διάσημων ηθοποιών, όπως του Alec Baldwin και της Kim Basinger σίγουρα από πολύ μικρή ηλικία είσαι στο στόχαστρο των παπαράτσι. Ο λόγος για τη Ireland Baldwin, που εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει τα πρώτα επαγγελματικά της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για το ανερχόμενο supermodel της Αμερικανικής- και όχι μόνο- showbiz.

dc43d6b511616f4b660ed07284d742f3 eb81f

Τι κι αν είναι μόλις 19 ετών, οι άψογες αναλογίες της, τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το ξανθό πλατίνα χρώμα στα μαλλιά της, την έχουν κάνει γνωστή, ενώ ήδη έχει κάνει αρκετές sexy φωτογραφήσεις .

cbb9fb93-11a6-47f1-8bfe-c1fd1ba6b62c Ireland-Baldwin-Solmaz-Saberi-Photoshoot-2013-04 e56b8

Παρά το γεγονός ότι η καριέρα της είναι σε ανοδική πορεία και τη μικρή της ηλικία, το όμορφο μοντέλο προσφάτως πήρε εξιτήριο από κέντρο θεραπείας στην Καλιφόρνια που νοσηλευόταν για 2 εβδομάδες προκειμένου να αντιμετωπίσει ένα «συναισθηματικό τραύμα και να χαλαρώσει λιγάκι» .

Πηγές αναφέρουν πως η Ireland συνεχίζει να ζει στο Malibu, στη Καλιφόρνια και συμμετέχει σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας, ενώ κατά την έξοδό της από το κέντρο θεραπείας, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε και με διαφορετικό χρώμα τα μαλλιά της.

tjfyjfyu d4189

Η Ireland έβαψε τα μαλλιά της σε σκούρο καστανό χρώμα- πολύ κοντά στο φυσικό της, απαρνούμενη το ξανθό χρώμα που την είχε καθιερώσει, ενώ σε έξοδό της για ψώνια το όλο look της δε θύμιζε σε τίποτα τo sexy supermodel των φωτογραφίσεων και την προηγούμενη ζωή της.

ireland-baldwin-rehab-black-hair-malibu-001 9b9d8
ireland-baldwin-rehab-black-hair-malibu-005 3db62

Λέτε αυτές οι αλλαγές να είναι σημάδια που να παραπέμπουν στο νέο τρόπο ζωής;

ireland-baldwin-rehab-black-hair-malibu-009 743f0

Η ίδια βέβαια δηλώνει: «Όταν αισθανθώ έτοιμη θα μοιραστώ με όλους την ιστορία μου. Αυτή τη στιγμή το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα διάλειμμα. Χρειαζόμουν μια ευκαιρία να τα βρω με τον εαυτό μου ».