Κάνε κλικ τώρα: Beauty Sales στο femall.gr!

Κάνε κλικ τώρα: Beauty Sales στο femall.gr!

10ήμερο εκπτώσεων σε επώνυμα brands


Η Άνοιξη ήρθε, η διάθεση αλλάζει και αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να περιποιηθούμε τον εαυτό μας ακόμη περισσότερο. Και ποια είναι η καλύτερη περίοδος; Μα φυσικά τώρα!

Επωφεληθείτε των ανοιξιάτικων εκπτώσεων και λάμψτε όσο ποτέ άλλοτε!


Το femall.gr υπακούοντας στις... ανοιξιάτικες τάσεις, δημιούργησε για εσάς ακαταμάχητες προσφορές για να έχετε την ομορφιά... στο χέρι σας!


Στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος femall.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων που θα δώσουν έξτρα λάμψη στα μαλλιά σας και φυσικά, όπως πάντα σε απίστευτες εκπτώσεις!


Η σειρά Alterna Bamboo θα τονώσει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, δίνοντάς τους μεταξένια όψη.


Αν πάλι προτιμάτε κάτι πιο οικονομικό, τότε η Biosilk της Angelopoulos Hair Company είναι σίγουρα στα μέτρα σας.
Ή μήπως για εσάς αλλαγή διάθεσης σημαίνει αλλαγή χρώματος; Επιλέξτε από την ολοκληρωμένη σειρά βαφών της Pallette και δώστε έξτρα ώθηση στην... αυτοπεποίθησή σας.


Αφήστε για το τέλος (αλλά μην το ξεχάσετε!) το styling που θα σας δώσει ένα ξεχωριστό, ιδιαίτερο look. Με τη σειρά προϊόντων Doop μπορείτε να δώσετε όποια φόρμα επιθυμείτε εσείς στα μαλλιά σας, ενώ το Herra Hair Perfume θα προσθέσει ένα σαγηνευτικό άρωμα και θα σας προσφέρει ιδανική προστασία.
Όλα τα παραπάνω, καθώς και την πιο αποτελεσματική αντιηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από τη Shiseido , Clinique και Dior θα τα βρείτε στο femall.gr!


Προλάβετε τις ανοιξιάτικες εκπτώσεις και κάνετε ένα πολύτιμο δώρο περιποίησης και ομορφιάς στον εαυτό σας