Pharma Sales – 10ήμερο εκπτώσεων για όλη την οικογένεια!

Pharma Sales – 10ήμερο εκπτώσεων για όλη την οικογένεια!


Ανοιξιάτικες εκπτώσεις ! Η καλύτερη ευκαιρία για online αγορές για την δική σας φροντίδα αλλά και της οικογένειάς σας.


Στο ηλεκτρονικό κατάστημα otcpharmacy.gr θα βρείτε απίθανες εκπτώσεις έως και -70% σε εποχιακά προϊόντα αντηλιακής προστασίας, κατά της τριχόπτωσης, καθώς και ρινικά αποσυμφορητικά για την αντιμετώπιση των αλλεργιών.


Προστατευτείτε από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία με τις κορυφαίες σειρές προϊόντων Bepanthol , Frezyderm , Vichy , La Roche Posay και Korres , πάντα σε εκπληκτικές τιμές!


Προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι που έρχεται και προσφέρετε στα παιδιά σας την αποτελεσματικότερη αντηλιακή προστασία .


Στο otcpharmacy.gr θα βρείτε τα δημοφιλέστερα προϊόντα περιποίησης μαλλιών στις καλύτερες τιμές! Αντιμετωπίστε αποτελεσματικά την τριχόπτωση με τα προϊόντα Korres , δώστε νέα λάμψη στα μαλλιά σας με τα δημοφιλή συμπληρώματα διατροφής Priorin , προσφέρετε στον εαυτό σας την υπέροχη φροντίδα των προϊόντων Vichy και υποδεχτείτε την Άνοιξη με την καλύτερη διάθεση!


Κι αν σας ταλαιπωρούν μικρές ανοιξιάτικες αλλεργίες, το otcpharmacy.gr σας έχει τη λύση: μια μεγάλη γκάμα ρινικών αποσυμφορητικών θα σας βοηθήσουν να... απολαύσετε την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.


Και μην ξεχνάτε! Αν τα κιλά του Πάσχα είναι ακόμη... μαζί σας, στο otcpharmacy.gr θα βρείτε τα δημοφιλέστερα αδυνατιστικά προϊόντα σε απίστευτες τιμές για μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή σιλουέτα.


Ολοκληρωμένη φροντίδα για όλη την οικογένεια στο 10ήμερο ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ του otcpharmacy.gr! Προλάβετε τώρα!