Met Gala 2015: Τα επικά beauty looks των stars που πρέπει να δεις!

Βιβή Αγγελάκη
Met Gala 2015: Τα επικά beauty looks των stars που πρέπει να δεις!

Όλες οι beauty ανατροπές και οι επιλογές των διάσημων κυριών στο κόκκινο χαλί

Ένα από τα πολυαναμενόμενα events της χρονιάς πραγματοποιήθηκε μόλις χθες στη Νέα Υόρκη και πραγματικά όλοι ήταν εκεί! Supermodels, A-list ηθοποιοί, σχεδιαστές μόδας και πολλοί άλλοι αγαπημένοι stars έδωσαν το παρών στο Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις εμφανίσεις τους.

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε, η Anna Wintour ήταν η οικοδέσποινα της μεγάλης βραδιάς και το θέμα των φετινών εμφανίσεων ο κινέζικος πολιτισμός- λόγω της έκθεσης του μουσείου, «China: Through the Looking Glass». Βέβαια, αρκετές ήταν οι διάσημες κυρίες που τόσο στις στυλιστικές όσο και beauty επιλογές τους δεν ακολούθησαν πιστά το θέμα, προτιμώντας πιο πιο safe επιλογές για το κόκκινο χαλί.

Ανάμεσα στα εντυπωσιακά beauty looks ήταν αυτά των Diane Kruger, Georgia May Jagger, Dakota Johnson, Kate Hudson, Rosie Huntington-Whiteley και πολλών άλλων διάσημων κυριών που σας τα παρουσιάζουμε ευθύς!

1dfgsdgf 2e931

Η Diane Kruger με απίστευτο κόκκινο χρώμα στα χείλη της, βαθιά χωρίστρα στο πλάι και ένα ιδιαίτερο hairlook με λουλούδια στα μαλλιά.

2drfhgdrtyh 94743

Η αψεγάδιαστη επιδερμίδα της, το natural makup look της αλλά και το μοναδικό- αξιοζήλευτο- χτένισμά της με τα glossy waves από τη μια πλευρά και λουλούδια από την άλλη , έκαναν τη Georgia May Jagger να ξεχωρίσει.

3dfhdrth a61de

Μια από τις beauty ανατροπές της βραδιάς, η Dakota Johnson, η οποία ξέφυγε από τα συνηθισμένα κάνοντας ένα αρκετά έντονο cat eye look, δίνοντας ένταση στα μάτια της.

4rfhr e58e9

Κόκκινο κραγιόν επέλεξε η Kate Hudson το οποίο σε συνδυασμό με το χρυσό φόρεμά της αλλά και το εντυπωσιακό topknot της- με το ιδιαίτερο hair accessory- έδινε ένα glam αέρα στο όλο look της.

6gtfjfdgh c92bc


Το wet hairlook που κρατούσε τα μαλλιά πίσω, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το glossy κραγιόν της, ξεχώρισαν τη Rosie Huntington-Whiteley.

5eryt 79e55

Η Katie Holmes μας ξάφνιασε με αυτή την εμφάνισή της, μιας και εμφανίστηκε με ένα κοντό ίσο καρέ και με αφέλειες. Βέβαια, πριν βιαστείτε να πείτε πως έκοψε τα μαλλιά της, σκεφτείτε και το ενδεχόμενο της περούκας, που πολλοί stars συνηθίζουν για μερικές εμφανίσεις τους. Πάντως ο,τι και να είναι της πάει πολύ!

Δείτε περισσότερα beauty looks στη gallery!