Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει την επιδερμίδα της Angelina Jolie τόσο λαμπερή!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτή είναι η θεραπεία που κάνει την επιδερμίδα της Angelina Jolie τόσο λαμπερή!

Τίποτα δε μένει κρυφό!

Είναι αδιαμφισβήτητα μια από από τις sexy γυναίκες του πλανήτη και όχι άδικα, καθώς διαθέτει μια απίστευτη φυσική ομορφιά . Τι κι αν σε ένα περίπου μήνα μπαίνει στα 40 τι κι αν οι επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις συνεχώς αυξάνονται, η Angelina Jolie καταφέρνει να διατηρεί την επιδερμίδα της το ίδιο φρέσκια και λαμπερή, όπως στα 20 της.

a6dd1c6eff270b25b6517acc6adaf718 84fd3

Πριν προλάβεις να κάνεις τη- δικαιολογημένη- σκέψη οτι πίσω από αυτή την τόσο αψεγάδιαστη επιδερμιδα κρύβεται μια ολόκληρη ομάδα κοσμετολόγων και ειδικών επιστημόνων που καθημερινώς φροντίζουν με πανάκριβα σκευάσματα και θεραπείες την επιδερμίδα της Angelina, θα σου πω να συνεχίσεις το διάβασμα αυτού του του άρθρου...

8bcd0bbcc4e9543336849087d50b8074 d4362

Το πρόσωπο που εμπιστεύεται- από το 2010- η όμορφη ηθοποιός για τη ρουτίνα της επιδερμίδας της είναι ένα: ο δερματολόγος, David Colbert, μέλος του New York Dermatology Group- τον οποίο παράλληλα εμπιστεύονται πολλές κυρίες του Hollywood , όπως η Naomi Watts, για να κάνουν τη «Triad Facial» θεραπεία.

20110419-dr-colbert1 1501d

Πρόκειται για μια θεραπεία που περιλαμβάνει μικροδερμοαπόξεση, laser και peeling με γλυκολικό οξύ. Τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται και η επιδερμίδα τονώνεται, αποκτώντας μια νεανική λάμψη.

Το εν λόγω treatment διαρκεί περίπου 30 λεπτά και η τιμή του ξεκινά από τα 800 ευρώ- για την Angelina είναι σίγουρα λίγα, για το δικό μας budget σίγουρα πολλά ...

Διαβάστε ακόμη:

Θέλεις κάτι ξεχωριστό για τα μαλλιά σου αυτή τη σεζόν;Δες οπωσδήποτε το χτένισμα της Τάμτα

Wow! H Doutzen Kroes μόλις έκανε την πιο αναπάντεχη αλλαγή στα μαλλιά της!