Μάθε το πρώτη: Τι ετοιμάζει η Jennifer Lawrence με τον οίκο Dior;

Βιβή Αγγελάκη
Μάθε το πρώτη: Τι ετοιμάζει η Jennifer Lawrence με τον οίκο Dior;

Hot beauty news...

Αν και μόλις 24 ετών, η Jennifer Lawrence έχει κατακτήσει με τη λάμψη και το ταλέντο της το Hollywood. Μάλιστα η όμορφη ηθοποιός έχει αποδείξει στην πράξη ουκ ολίγες φορές, πως δε φοβάται αφενός τις αλλαγές στην εμφάνισή της, αφετέρου πως τις υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο!

0624f049b6a63ffebc425e7564df5006 82103

Την είδαμε, λοιπόν, να κόβει τα μαλλιά της αγορίστικα και τα ζηλέψαμε όσο τίποτε, να τολμά αλλαγές στο μακιγιάζ της , ενώ πολλές φορές μας αφήνει άναυδες με τις στυλιστικές της επιλογές!

64e30e780c1f5cb67a5bb882a81e3be8 2e631

Η τελευταία της μάλιστα red carpet εμφάνιση στο Met Gala, ήταν πραγματικά μια από τις ωραιότερες της βραδιάς. Τόσο ο messy κότσος της, αλλά κυρίως το έντονο φούξια κραγιόν στα χείλη της- super ανοιξιάτικη επιλογή- την έκαναν αξιοζήλευτα λαμπερή.

d8d340f76d5147b8e33f0e9f05f0164c 2c5fe

Τα νέα όμως για τη Jennifer είναι ευχάριστα μιας η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι το πρόσωπο του beauty καμπάνιας του οίκου Dior, Dior Addict Lipstick που αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτη Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε και την πρώτη φωτογραφία της νέας καμπάνιας, φορώντας ένα ροζ glossy κραγιόν, συνδυάζοντάς το με bronze σκιές στα μάτια αλλά και μια διακριτική ροδακινί απόχρωση στα μάγουλα!

jsdfghjsd f13d6

Η σειρά Dior Addict Lipstick περιλαμβάνει 44 αποχρώσεις με νέα φόρμουλα!

Και πρωτού προλάβω να ολοκληρώσω αυτό το άρθρο η απάντηση από τον αγαπημένο οίκο Dior ήρθε στο mail μου :

"Ο Οίκος Dior είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η βραβευμένη με Oscar, ηθοποιός Jennifer Lawrence είναι το νέο πρόσωπο του Dior Addict Lipstick. Με αυτή την συμμετοχή της, θα εμφανισθεί στην τηλεοπτική και στην έντυπη καμπάνια του Dior που απευθύνεται στις νέες γυναίκες με αυτοπεποίθηση που εκφράζουν τη ζωντανή, σαγηνευτική ατμόσφαιρα του Dior Addict makeup."

Αναμένουμε, λοιπόν, με αγωνία να δούμε τη Jennifer επί της οθόνης.