Πώς ένα αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του ponytail σας;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς ένα αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του ponytail σας;

Δείτε αυτό το hairlook!

Αγαπάμε τα ponytails γιατί είναι από τα πιο safe, στιλάτα και φυσικά βολικά χτενίσματα ιδιαίτερα τώρα που οι υψηλές θερμοκρασίες μας χτυπούν την πόρτα! Πάντα μέσα στη μόδα σε διάφορες εκδοχές (χαμηλές, ψηλές, πλεκτές, περίτεχνες, παραμυθένιες...) οι κοτσίδες «ανταποκρίνονται» στο στυλ της κάθε μιας από εμάς και φυσικά σε κάθε περίσταση!

Και φυσικά, το elegant αυτό hairstyle δεν θα μπορούσε να λείπει από το γεγονός των ημερών, το Φεστιβάλ των Καννών. Πολλές κυρίες προτίμησαν την κοτσίδα, όπως η Charlize Theron...

sdfgsfg a2909

Αλλά και το μοντέλο της Victoria's Secret, Lindsay Ellingson, που έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της ταινίας «Carol».

5xfbfg 29376

Η 30χρονη καλλονή που φαινομενικά έπιασε τα μαλλιά της σε μια χαλαρή κοτσίδα πίσω, έδωσε ένα άλλο αέρα στο κλασσικό sleek ponytail, φορώντας μόνο ένα αξεσουάρ και μάλιστα μια μεγάλη ασημένια μπαρέτα-hairclip, Sylvain Le Hen με στρογγυλεμένες άκρες.

1dfgxdf 0a352
3dsfgsd 1cff3

Συνδυαστικά και με το σε ασημένιες αποχρώσεις Ulyana Sergeenko φόρεμά της, το όλο look της έδειχνε πολύ chic!

6fdghdg 5df39

Μη ξεχνάτε, βέβαια, πως τα μεταλλικά hair accessories κυριάρχησαν στα fashion shows γνωστών οίκων μόδας, όπως των οίκων Celine, Dior and Lanvin.

4dsafgfdx 00b97

Τέλος, απαρατήρητο δεν πέρασε και το μοναδικό τιρκουάζ smokey eye που τόνιζε τα υπέροχα μάτια της, αφήνοντας το μακιγιάζ της να κινείται σε μίνιμαλ αποχρώσεις.

2sdfg b9004

Θα δοκιμάζατε αντίστοιχο look;