Δέσποινα Βανδή: Μάθετε τα πάντα για το χρώμα αλλά και το boho styling των μαλλιών της!

Βιβή Αγγελάκη
Δέσποινα Βανδή: Μάθετε τα πάντα για το χρώμα αλλά και το boho styling των μαλλιών της!

Από τη χθεσινή εμφάνισή της στο live του «The Voice»

 

Γι άλλη μια φορά η Δέσποινα μας εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο live του «The Voice». Αυτή τη φορά η πάντα στιλάτη τραγουδίστρια επέλεξε ένα boho chic σύνολο που περιελάμβανε ένα crop top και maxi φούστα, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο σώμα της.

ghkgkj fa98c

Ως γυναίκα που αγαπά τη μόδα και την ομορφιά, η Δέσποινα (και η Αλεξάνδρα Κατσαίτη που επιμελείται το styling της), συνδύασε το εν λόγω μαύρο σύνολό της από δαντέλα με αντίστοιχες beauty επιλογές , πάντα σε boho πνεύμα. Τόσο το μακιγιάζ, όσο το χτένισμά αλλά και τα αξεσουάρ που πλαισίωναν το οutfit έκαναν το όλο look απλά μοναδικό.

11355195 898431850215010 2046569247 n 16950

Συγκεκριμένα, η make up artist Βάσω Νακοπούλου , που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της τραγουδίστριας επέλεξε το smokey eye look περνώντας περιμετρικά των ματιών ένα έντονο μαύρο μολύβι. Τέλος, άφησε την επιδερμίδα σε γήινους τόνους και τα χείλη σε nude glossy αποχρώσεις.

fdgsdfgs 526d4

Και περνάμε στο επόμενο μεγάλο κεφάλαιο: τα μαλλιά της Δέσποινας. Ο hairstylist Βασίλης Στρατηγός επιμελήθηκε το boho χτένισμα της αποσπώντας πολλά θετικά σχόλια- φυσικά και τα δικά μας! Κι επειδή οι ερωτήσεις για το χρώμα αλλά και για το χτένισμα των μαλλιών της τραγουδίστριας έπεφταν βροχή στα social media, ο hairstylist μέσω του Instagram μας έδωσε τις απαντήσεις- κλειδιά, που όλες όσες λατρέψατε το εν λόγω hairlook θα θέλατε να ξέρετε!

thjfhjfghj 2211c

«Το χρώμα της Δέσποινας είναι ένας συνδυασμός από highlights και lowlights» γράφει ο γνωστός hairstylist και επιβεβαιώνει την υποψία μας ότι η Δέσποινα είχε πιο ανοιχτή απόχρωση στο τελείωμα των μαλλιών της. Όσο για το μαγικό προϊόν για να πετύχετε κι εσείς το boho χτένισμά της... ο ίδιος αναφέρει: «Χρησιμοποιήστε ένα salt water spray» !