Η Λάουρα Νάργες φορά ένα από τα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού στα χείλη της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Λάουρα Νάργες φορά ένα από τα πιο hot χρώματα του καλοκαιριού στα χείλη της!

Και η αλήθεια είναι πως τη ζηλεύουμε πολύ...

Το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ορισμένες celebrities της εγχώριας showbiz ήδη έχουν κάνει τις πρώτες τους βουτιές! Με απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση ποζάρουν και ανεβάζουν το θερμόμετρο τόσο με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις τους , όσο και με τις hot beauty επιλογές τους.

Τα καλοκαιρινά, αέρινα outfits πρέπει να συνοδεύονται από αντίστοιχες «ελαφριές» επιλογές στο μακιγιάζ, που δε θα βαραίνουν αλλά θα αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει. Φυσικά, μια πινελιά χρώματος επιβάλλεται είτε στα μάτια, είτε στα χείλη, δίνοντας στο όλο look ένα πιο pop ύφος!

fjhkfuhkj 32324

Αυτό το τελευταίο έκανε και η Λάουρα Νάργες! Η ξανθά παρουσιάστρια που πολλές φορές την έχουμε δει με έντονα χρώματα στα χείλη της...

fghjfghj 40fed

...για άλλη μια φορά αναστάτωσε τους fans της ανεβάζοντας μια sexy φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

hjfjhkjh d0aeb

Με τα ξανθά μαλλιά της να ανεμίζουν και φορώντας ένα από τα πιο hot χρώματα του Καλοκαιριού στα χείλη της- το έντονο ροζ- η Laura μας δίνει μια τέλεια ιδέα και για το δικό μας καλοκαιρινό μακιγιάζ!

Δέσποινα Βανδή: Μάθετε τα πάντα για το χρώμα αλλά και το boho styling των μαλλιών της!

Η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση: Δείτε τη Demy με την κούκλα αδερφή της!