Ψάχνεις κραγιόν να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμά σου; Δες την εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη

Βιβή Αγγελάκη
Ψάχνεις κραγιόν να συνδυάσεις το κόκκινο φόρεμά σου; Δες την εμφάνιση της Μαρίας Ηλιάκη

Πραγματικά μια πολύ δροσερή πρόταση

 

Το Καλοκαίρι είναι γεγονός μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες που περιμέναμε τόσο καιρό, μας φτιάχνουν τη διάθεση. Φυσικά, η ντουλάπα μας έχει προσαρμοστεί από την πρώτη κιόλας στιγμή στα νέα, καλοκαιρινά δεδομένα με τα αέρινα φορέματα και τις φούστες να έχουν την τιμητική τους!

fhjkghjkljh 9e9d6

Μαζί με όλες εμάς, λοιπόν, πολλές κυρίες, της ελληνικής showbiz έχουν αρχίσει να κάνουν τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους φορώντας τα πιο hot κομμάτια της σεζόν και στα πιο hot χρώματα. Σίγουρα ένα από αυτά είναι το all time classic κόκκινο.

hgjfghjtghj 2aaec

Κι φτάνουμε κάπως έτσι στη στιγμή, που ενώ έχουμε επιλέξει- μετά από ώρα - το τέλειο κόκκινο φόρεμά μας, ψάχνουμε με τι κραγιόν να το συνδυάσουμε.... Το δίλημμα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν δεν είμαστε fan του κόκκινου κραγιόν- που ok είναι πάντα safe και sexy!

Η Μαρία Ηλιάκη μας δίνει μια super δροσερή πρόταση για το μακιγιάζ μας.

rfgefghedfh 518c1

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram φαίνεται να έχει συνδυάσει το κόκκινο καρό φόρεμά της με ένα έντονο, φούξια κραγιόν. Όσο για τα μαλλιά της, τα beachy waves είναι η τέλεια καλοκαιρινή πρόταση!

Τι λέτε, θα το δοκιμάζατε;