Ξέγνοιαστο Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα...με αυτά τα tips φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή!

Βιβή Αγγελάκη
Ξέγνοιαστο Καλοκαίρι χωρίς απρόοπτα...με αυτά τα tips φροντίδας για την ευαίσθητη περιοχή!

..και 3 λύσεις που θα σας «προστατέψουν» άμεσα!

Το Καλοκαίρι είναι η κατεξοχήν εποχή της ανεμελιάς και της ξεκούρασης, ταυτόχρονα όμως, οι ανάγκες για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής αυξάνονται καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες, η άμμος και η υγρασία από το βρεγμένο μαγιό είναι παράγοντες που ευνοούν την ανάπτυξη κολπίτιδας και ερεθισμών.

Διαβάστε, λοιπόν μερικά tips φροντίδας για ένα Καλοκαίρι ξέγνοιαστο χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για καμία γυναίκα και δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να προστατέψετε την ευαίσθητη περιοχή σας!

-Βασικός κανόνας- που δεν πρέπει να ξεχνάμε όλες οι γυναίκες- είναι ότι ο γυναικείος κόλπος είναι ένα οικοσύστημα, μέσα στο οποίο ζουν τα ωφέλιμα βακτήρια, που αποτελούν τη χλωρίδα του. Για αυτό οι βασικοί κανόνες υγιεινής και τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης διατηρούν την ισορροπία της περιοχής και ισχυροποιούν την άμυνά της ενάντια σε ερεθισμούς, ευαισθησίες, δυσοσμίες, κολπίτιδες και μυκητιάσεις.

- Ακολουθήστε έναν σχολαστικό καθαρισμό 1 με 2 φορές την ημέρα, καθώς κάθε είδους υπερβολή θα καταστρέψει τη φυσιολογική χλωρίδα της περιοχής.

Intim Area Foam 16a56

Ο απαλός αφρός, Intim Area Foam, της Frezyderm είναι μια φιλική επιλογή για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής, που δεν απαιτεί τρίψιμο και προστατεύει από επιμολύνσεις και κολπίτιδες. Χάρη στην εξειδικευμένη σύνθεσή του με μαλακτικές ουσίες για να μην προκαλεί ξηρότητα ακόμα και στα πιο ευαίσθητα, δυσανεκτικά δέρματα, παρέχει ήπια αντισηπτική προστασία, μειώνοντας την κακοσμία, ενώ παράλληλα αφήνει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε καθημερινά μιας και προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή χαρίζοντας σε κάθε γυναίκα την αίσθηση φρεσκάδας που αναζητά μετά από το ντους.

-Να προτιμάτε το ντους και να αποφεύγετε το αφρόλουτρο, γιατί ρύποι και βακτήρια από το σώμα μπορεί να προκαλέσουν διαταραχές στην ευαίσθητη περιοχή. Παράλληλα, μετά τον καθαρισμό να σκουπίζετε καλά την περιοχή, γιατί η υγρασία επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων.

Intim Area Liquid 50cf9

Μια καλή εναλλακτική λύση για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής κατά την αναπαραγωγική ηλικία, είναι το υγρό καθαρισμού Intim Area Liquid της Frezyderm. Ιδανικό για χρήση μετά το κολύμπι σε θάλασσα ή πισίνα καθώς προστατεύει την ευαίσθητη περιοχή από την τοπική ξηρότητα, τις επιμολύνσεις και τις κολπίτιδες. Ενισχύει, παράλληλα, την φυσιολογική άμυνα της με ήπια αντισηπτική δράση ενώ είναι κατάλληλο επίσης, κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

-Να χρησιμοποιείτε πάντα πετσέτα και μην έρχεστε σε άμεση επαφή με την άμμο, την ψάθα ή την ξαπλώστρα. Ακόμη, να προτιμάτε τα βαμβακερά εσώρουχα που επιτρέπουν το δέρμα να αναπνέει και να αποφεύγετε τα πολύ στενά ρούχα.

Intim Area Wipes Key d9e2d

Τέλος, μην ξεχνάτε τα έξυπνα μαντηλάκια καθαρισμού Intim Area Wipes της Frezyderm, που θα σας χαρίσουν στιγμές φρεσκάδας ανά πάσα στιγμή μέσα στην ημέρα- από το γραφείο μέχρι την βόλτα στην παραλία. Κατάλληλα για χρήση σε περίοδο εμμήνου ρύσεως, εγκυμοσύνης, θηλασμού ή απλώς μετά το κολύμπι τα υγρά μαντηλάκια, καθαρίζουν απαλά την ευαίσθητη περιοχή δίνοντας άμεση αίσθηση φρεσκάδας.

Με τρία δραστικά αλλά ταυτόχρονα φιλικά προς την επιδερμίδα προϊόντα, που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της ευαίσθητης περιοχής οι οποίες εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες, η Frezyderm προσφέρει σε κάθε γυναίκα μια ξεχωριστή περιποίηση για την υγιεινή της, ανάλογα με τις επιθυμίες της. Όλα τα προϊόντα είναι δερματολογικά ελεγμένα και έχουν pH 4.