Η Angelina Jolie σήμερα γίνεται 40 και θυμόμαστε τις καλύτερες beauty στιγμές της!

Βιβή Αγγελάκη
Η Angelina Jolie σήμερα γίνεται 40 και θυμόμαστε τις καλύτερες beauty στιγμές της!

Χρόνια Πολλά Angelina!

Μια από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη σήμερα γίνεται 40 ετών! Δυναμική γυναίκα με αυξημένες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά της, ταλαντούχα ηθοποιός που είναι βραβευμένη με Oscar, αφοσιωμένη σύντροφος , μητέρα έξι παιδιών, πρέσβειρα καλής θέλησης του OHE, είναι μόνο μερικοί από τους εκατοντάδες τίτλους που θα μπορούσε κανείς να αποδώσει στην Angelina Jolie, ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα των τελευταίων ετών!

Κι ναι αγαπητές μου, η Angelina Jolie Pitt το γένος Voight, σήμερα- όσο απίστευτο κι αν μας φαίνεται- κλείνει τα 40 και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να την τιμήσουμε διαφορετικά, από το να κάνουμε ένα flashback στις καλύτερες beauty στιγμές της!

Έχοντας πάντα το δικό της προσωπικό στυλ, από τα ρούχα μέχρι και το μακιγιάζ της και με χαρακτηριστικό της τα μεγάλα σαρκώδη χείλη της, η Angelina διδάσκει με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της.

Αποδεικνύει πως η απλότητα είναι σικ, ενώ παράλληλα προτρέπει κάθε γυναίκα να μη ξεχνά να περιποιείται την επιδερμίδα της! Εξάλλου, η ίδια διαθέτει μια από τις πιο αψεγάδιαστες επιδερμίδες των stars του Hollywood με αγαπημένο της, το natural makeup look.

1gfhdfgh 47e36

Κούκλα από τα 16 της (1991)

3dfasdf c2e60

Στα βραβεία Oscar το Φεβρουάριο του 2004

4dsfghdfgh 798d1

Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς με σαφώς πιο ανοιχτό χρώμα στα μαλλιά της

7dghjdfgh bc84e

Τον Ιανουάριο του 2007, στην πρώτη red carpet εμφάνισή της στο πλευρό του Brad Pitt.

16fdghdfgh ccf1d

To Μάιο του 2014 σε μια από τις πιο sexy εμφανίσεις της

18dfsadfg d963a

Πριν λίγους μήνες, τον Ιανουάριο του 2015 στα Critics' Choice Awards

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της στη gallery!