Μια από τις πιο λαμπερές συνεργασίες της χρονιάς μόλις ξεκινά:Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Βιβή Αγγελάκη
Μια από τις πιο λαμπερές συνεργασίες της χρονιάς μόλις ξεκινά:Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Όταν δύο μεγάλα brands ενώνουν τις δυνάμεις τους, τότε κάτι λαμπερό ετοιμάζεται... 

Μια λαμπερή, luxury συνεργασία μόλις ξεκίνησε και σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες γι αυτή. Η L'Oréal και το Αμερικάνικο fashion brand, Proenza Schouler ενώνουν τις δυνάμεις τους, προκειμένου να δημιουργήσουν εκλεκτά αρώματα πολυτελείας.

"Οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez ανήκουν ξεκάθαρα στην πολύ περιορισμένη λίστα των πιο εμπνευσμένων δημιουργών της Αμερικής, των οποίων η δημιουργικότητα συμπληρώνει απόλυτα το χαρτοφυλάκιο με τις εμβληματικές μάρκες αρωμάτων της L'Oréal Luxe. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους εξαιρετικούς αυτούς σχεδιαστές στην οικογένεια L'Oréal" σχολίασε ο Nicolas Hieronimus, Πρόεδρος της Διεύθυνσης Επιλεκτικής Διανομής της L'Oréal.

img-proenza-schouler 101024102483 12468

Proenza Schouler είναι μία από τις πιο ευφάνταστες μάρκες στο χώρο της μόδας, που επαναπροσδιορίζει την εικόνα της σύγχρονης γυναίκας. Είναι η φωνή μιας ολόκληρης γενιάς. Η δέσμευση της μάρκας στην καινοτομία, στη λεπτομέρεια, στην ομορφιά και στη δεξιοτεχνία αντικατοπτρίζουν τις βασικές αρχές της L'Oréal Luxe» σχολίασε η κυρία Nathalie Durán Γενική Διευθύντρια του χαρτοφυλακίου της L'Oréal Luxe Designer Brands.

p191lo0qkm1l6d1h4oa2e7iu1phr4 0958f

"Είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινούμε αυτή τη νέα περιπέτεια με L'Oréal. Ήταν πάντα ένα όνειρο για μας το να δημιουργήσουμε ένα άρωμα δικό μας και δεν θα μπορούσαμε να είχαμε φανταστεί ότι μια μέρα θα μας δινόταν η ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε με τους παγκόσμιους ηγέτες στο χώρο της ομορφιάς. Ανυπομονούμε να μεταφέρουμε τη δική μας έκφραση της αισθητικής στον ντελικάτο και εξαιρετικά συναισθηματικό κόσμο των αρωμάτων» συμπληρώνουν οι Jack McCollough και Lazaro Hernandez.

p191lo0qkm1l6d1h4oa2e7iu1phr4 66b67

Και για όσες δεν το γνωρίζετε, το καινοτόμο ταλέντο των σχεδιαστών της μάρκας, Jack McCollough και Lazaro Hernandez, που ίδρυσαν το brand το 2002 και οι πολυάριθμες σημαντικές βραβεύσεις τους στον χώρο της μόδας, βοήθησαν ώστε η Proenza Schouler να επεκταθεί διεθνώς σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα, θεωρείται μία από τις πιο ενδιαφέρουσες Αμερικάνικες μάρκες με νεανική, αστική φωνή που δημιουργεί τάσεις στη μόδα, με μοντέρνο σχεδιασμό και συμπεριφορά.