Σε αυτό το party όλα τα κορίτσια είχαμε όμορφα και καθαρά μαλλιά!

Βιβή Αγγελάκη
Σε αυτό το party όλα τα κορίτσια είχαμε όμορφα και καθαρά μαλλιά!

Με το μαγικό Batiste dry shampoo

Το party απαιτεί λαμπερά μαλλιά και σε αυτό το party όλα μα όλα τα κορίτσια είχαμε τέλεια μαλλιά και τέλεια χτενίσματα! Και πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά άλλωστε, αφού το party γινόταν για την επίσημη παρουσίαση του Batiste, του νέου ξηρού σαμπουάν και προϊόν styling του ομίλου Σαράντη.

4wdfgds f0bba
1rthdfgh c7f51

Ο χώρος ήταν γεμάτος από Batiste Dry Shampoo (Original, Blush, Fresh,XXL Volume και Medium), που με τα ζωηρά χρώματά τους μας προσκαλούσαν να τα δοκιμάσουμε, να τα μυρίσουμε, να τα ευχαριστηθούμε και να πειραματιστούμε με μία παιχνιδιάρικη διάθεση! Ενώ είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε ''15 minutes of fame'' με τον φωτογραφικό φακό του flip book, ο οποίος απαθανάτισε τα εξαιρετικά χτενίσματα με Batiste Dry Shampoo.

1dftg db930

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από το χώρο των media και εκλεκτοί καλεσμένοι, όπως ο όμιλος Αττικών εκδόσεων, όμιλος Δούσης, DPG digital media, TCT media group, Real Group, η Μυρτώ Κάζη, ο Χρήστος Νέζος και άλλοι πολλοί. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να αφεθούν στα μαγικά χέρια των κομμωτών από το κομμωτήριο Μιχάλης Αλεξανδράκης και να επιλέξουν το χτένισμα της αρεσκείας τους με τη βοήθεια των προϊόντων Batiste.

6ffgsdf 962d4
2ffdgdf dd5ec

Το Batiste Dry Shampoo είναι το προϊόν styling που θα σας βοηθήσει να έχετε όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου και αν βρίσκεστε. Σε ένα μόνο λεπτό εξαφανίζει τη λιπαρότητα από τις ρίζες, δίνοντας παράλληλα στα θαμπά, άτονα μαλλιά φρεσκάδα και ζωντάνια και όλα αυτά χωρίς μια σταγόνα νερό.

11311942 880717672000271 1693817204 n 3452b

Κι αν ακόμη δεν έχετε βρει το Batiste Dry Shampoo που σας ταιριάζει, τότε με ένα κλικ εδώ μπορείτε να το ανακαλύψετε!