Το απίστευτο makeover της Poppy Delevingne είναι εμπνευσμένο από το Game of Thrones...

Βιβή Αγγελάκη
Το απίστευτο makeover της Poppy Delevingne είναι εμπνευσμένο από το Game of Thrones...

Δείτε την αλλαγή της!

Μπορεί όλοι να ασχολούμαστε και να ξέρουμε περισσότερο την αδερφή της Cara, μιας και ουκ ολίγες φορές μας έχει απασχολήσει με τις beauty επιλογές της αλλά και τις εκκεντρικές δημόσιες εμφανίσεις της, όμως η Poppy Delevingne, είναι η ήρεμη δύναμη της οικογένειας.

0d863fc662349b59e104bdbf31c40fdd 2d30b

Μερικά χρόνια μεγαλύτερη από την Cara, η Poppy έχει χαρακτηριστεί «it-girl» και όχι άδικα μιας και οι εμφανίσεις της τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και οι πιο καθημερινές είναι πάντοτε άψογες στιλιστικά! Παράλληλα, το 28χρονο μοντέλο –αν και δε διαθέτει τα wow φρύδια της Cara – φροντίζει να μας εντυπωσιάζει και με τις beauty επιλογές της. Διατηρώντας αψεγάδιαστη την επιδερμίδα της και συνδυάζοντας τα outfits της με τέλεια μακιγιάζ αλλά και χτενίσματα, αποπνέει ένα chic αέρα.

f1124ee00a0fb8912211fa5a6aa829d8 ce4e6

Κι ενώ η ίδια δεν μας έχει συνηθίσει σε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή της, το νέο της look πραγματικά μας ξάφνιασε ευχάριστα -κυρίως για την έμπνευσή του! Η Poppy αποχωρίστηκε τα ξανθά highlights που είχε στα μαλλιά της , αποκτώντας ένα πλατινέ ξανθό χρώμα.

main.original c3c99

Έμπνευσή της; Τα μαλλιά της Khaleesi (Daenerys Targaryen) από την αγαπημένη σειρά «Game of Thrones». Ποζάροντας στον φωτογραφικό φακό του κουνιάδου της αλά Queen of Dragons, το fashion girl μας ενθουσίασε με αυτό το makeover!

game-of-thrones-emilia-clarke 0 95aad


Μάλιστα, ο κουνιάδος της δεν παρέλειψε να σχολιάσει στη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram, ότι η Poppy του θυμίζει κάτι μεταξύ Khaleesi και Legolas από το «The lord of the rings».

legolas2 e287d

Εσείς τι λέτε;