Τρία beauty tips από την Chrissy Teigen!

Βιβή Αγγελάκη
Τρία beauty tips από την Chrissy Teigen!

Δείτε τι αποκαλύπτει η ίδια σε συνέντευξή της

Έχει μπει στη λίστα με τα supermodels που διαθέτουν θανατηφόρες αναλογίες και αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της, κυρίως στο κόκκινο χαλί. Πηγαίνοντας κόντρα στο «ρεύμα της τελειότητας» για το γυναικείο σώμα, η Chrissy Teigen πριν λίγο καιρό μας ξάφνιασε ευχάριστα ανεβάζοντας στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία που έδειχνε τα πόδια της, και συγκεκριμένα τις ραγάδες της!

a6e8aeb673e8ceaf097d130b4af39f42 b2ceb

Με αυτό τον τρόπο, η όμορφη star απέδειξε πως όλοι έχουμε ατέλειες στο σώμα μας και γι αυτό , θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές χωρίς να ντρεπόμαστε καθόλου. Αυτή τη φορά, η Chrissy σε πρόσφατη συνέντευξή της, λοιπόν, αποκαλύπτει- μοιράζεται μαζί μας 3 beauty tips που η ίδια ακολουθεί:

1. Τα καπέλα είναι η απάντηση στις bad hair days της!

6044ef010c57ebe8df6d00db5d3dd2f6 9acc7


«Αγαπώ τα καπέλα και τις τσάντες. Τα καπέλα γιατί πραγματικά είναι η εύκολη λύση για τα μαλλιά μου, δεδομένου ότι δεν μπορώ να τα φτιάξω μόνη μου. Δεν ξέρω ούτε πώς να τα στεγνώνω σωστά.»

2. Παλιές φωτογραφίες της μαμάς της : Πηγή έμπνευσης για το στυλ της!
«Η μαμά μου έχει τόσες πολλές καταπληκτικές φωτογραφίες της από τη δεκαετία του '80 φορώντας μπλε στο μακιγιάζ της. Η μόδα και τα beauty trends επιστρέφουν από το παρελθόν -όπως και πολλά άλλα πράγματα- και αυτό είναι κάτι που αγαπώ, βλέποντας αυτές τις παλιές φωτογραφίες !»

3. Το ψαλίδι για βλεφαρίδες μπορεί να κάνει θαύματα σε κάθε γυναίκα!

18457fba22d7e70c5a32580a8ae2672f 74ec8


Η Chrissy πραγματικά το λατρεύει και αυτό είναι κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε κοιτάζοντας το beauty look της στις red carpet εμφανίσεις της. Με λίγες και εύκολες κινήσεις, το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες κάνει τις βλεφαρίδες γυριστές και το βλέμμα πιο έντονο.