Απλά συγκλονιστική: Δείτε την Kendall Jenner στη νέα καμπάνια της Estée Lauder!

Βιβή Αγγελάκη
Απλά συγκλονιστική: Δείτε την Kendall Jenner στη νέα καμπάνια της Estée Lauder!

Αποδεικνύει ότι πραγματικά είναι μια «σύγχρονη μούσα»

Μπορεί να είναι μέλος της γνωστής οικογένειας- Kardashian- που απασχολεί τα Μέσα σε κάθε της βήμα, όμως η Kendall Jenner έχει κερδίσει επάξια μια θέση στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς. Αν και είναι μόλις 19 ετών, έχει συμμετάσχει σε fashion shows κορυφαίων οίκων, έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών περιοδικών, ενώ ανάμεσα στα τελευταία επιτεύγματά της είναι η σειρά που σχεδίασε με την Kylie Jenner για το brand Topshop .

kendall-kylie-jenner-topshop-vogue-4-29may15-pr b-1433179390 2e75e 80844

Φυσικά, ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα του supermodel ήταν η υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με το κορυφαίο brand, Estée Lauder, τον περασμένο Νοέμβριο. Η είδηση ενθουσίασε πολλούς fans μιας και «το απόλυτο instagirl», όπως χαρακτηρίστηκε «μέσα από την εικόνα, τη φωνή, την ενέργειά της αλλά και την εξαιρετική δύναμη των κοινωνικών μέσων, θα εισήγαγε την Estée Lauder σε εκατομμύρια νέες γυναίκες σε όλο τον κόσμο».

Ξεπέρασε την Κim! Δε θα πιστεύετε με ποιο διάσημο brand υπέγραψε η Kendall Jenner

yturtyurtyu f724e

Και να που η πρώτη καμπάνια της Kendall για το άρωμα της Estée Lauder , «Modern Muse Le Rouge», είναι γεγονός και το νεαρό μοντέλο είναι απλά συγκλονιστικό!

1434015585-2jbl7ie 6e1ad

Φορώντας ένα κατακόκκινο κουστούμι με βαθύ ντεκολτέ και με απίστευτο μακιγιάζ, η Kendall μεταμορφώνεται σε «σύγχρονη μούσα» του αγαπημένου brand!

tyurtyurty 434d9

Και επειδή μια εικόνα δεν θα ικανοποιούσε την περιέργειά μας, η Estée Lauder κυκλοφόρησε ένα behind-the-scenes video δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει! Δυναμική, περπατά με αυτοπεποίθηση στους δρόμους του Μανχάταν αφήνοντας πίσω της τη μυρωδιά από το άρωμά της!

Δείτε το video εδώ:

{youtube}Sme1M19tlhY{/youtube}