Αυτό το χτένισμα της Μαρίας Μενούνος μπορείς να το κάνεις στο αποψινό summer party!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό το χτένισμα της Μαρίας Μενούνος μπορείς να το κάνεις στο αποψινό summer party!

Και φυσικά να κλέψεις τις εντυπώσεις

Καλοκαίρι, boho στυλ και parties στην ακρογιαλιά πάνε χέρι- χέρι! Κατευθείαν μετά τη δουλειά ή αργά το βραδάκι, αυτό που περιμέναμε τόσο καιρό και ο χειμώνας μας στερούσε, έφτασε και δε χωρά δικαιολογία για να μη το ζήσουμε!

Φυσικά, ως κορίτσια με άποψη και στυλ θα πρέπει να αποφύγουμε τις «βαριές» επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά μας! Δηλαδή, να προτιμήσουμε χαλαρά και όσο το δυνατόν ανέμελα χτενίσματα , κρατώντας παράλληλα το μακιγιάζ μας σε natural τόνους ή έστω δίνοντας χρώμα στα μάτια ή τα χείλη μας.

Και κάπου εδώ, με μια γρήγορη ματιά Instagram ανακαλύψαμε και κατόπιν ψηφοφορίας εδώ στο Queen.gr, καταλήξαμε στο χτένισμα που θα κάνουμε στο αποψινό summer party -και φυσικά στο προτείνουμε και σε εσένα!

fghdfghd 482ce

Τα μαλλιά της Μαρίας Μενούνος αποτέλεσαν για άλλη μια φορά πηγή έμπνευσής μας! Η ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια του αγαπημένου της hair artist, Δημήτρη Γιαννέτου και το αποτέλεσμα ήταν το: half top knot- ή αλλιώς μισός κότσος ψηλά πιασμένος.

fdghdfgh aa851

Δροσερό, πρακτικό χτένισμα και το κυριότερο, εύκολο στο να το πετύχεις, ακόμη και αν αποφασίσεις να πας στο party τελευταία στιγμή !

ghjfghjfghj e7a29

Εγώ απόψε σίγουρα θα το δοκιμάσω. Εσύ;

hjfghjfvghj cca5f