Ξεχάστε την Emilia Clarke που ξέρετε: Η πρωταγωνίστρια του GοT είναι μια άλλη!

Βιβή Αγγελάκη
Ξεχάστε την Emilia Clarke που ξέρετε: Η πρωταγωνίστρια του GοT είναι μια άλλη!

Κουρεύτηκε και πραγματικά μας άφησε άφωνες με την αλλαγή της

Η αλήθεια είναι πως πήρε σε πολλούς- και εγώ ναι είμαι μέσα σε αυτούς- αρκετό καιρό να συνειδητοποιήσουν πως πίσω από την πλατινέ ξανθιά Daenerys Targaryen στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Game of Thrones, ήταν η Emilia Clarke, η οποία μόνο ξανθιά που δεν είναι στην πραγματική της ζωή!

aea33e768eb664f2fa92ccaf20d8a54f d69e0

Η 28χρονη ηθοποιός – που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις εκτός από τη δυναμική ερμηνεία της και με τα μοναδικά hairstyles της, αυτή τη φορά μας αιφνιδίασε με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, όχι ως Khaleesi, αλλά ως Emilia!

Η star που είχε- μέχρι πρότινος- μακριά καστανά μαλλιά , αποφάσισε να τα αποχωριστεί και να υιοθετήσει ένα πιο κοντό hairlook. Υπεύθυνος γι αυτή την αλλαγή της, ο hairstylist Alex Polillo, τον οποίο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για αυτή τη sexy αλλαγή της, στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

tuyitui 378f1

Κι ενώ η είδηση και το νέο look το πληροφορηθήκαμε αρχικά μέσω των social media, η live εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «Terminator Genisys» στο Βερολίνο, ήρθε να επιβεβαιώσει αυτό που όλες είχαμε παρατηρήσει ήδη από την πρώτη στιγμή: Το πόσο πολύ της πηγαίνει το καρέ!

000ac143-440 bf7e5

Σε συνδυασμό βέβαια με το κόκκινο κραγιόν και το sexy cat eye look η Emilia έδειχνε πιο όμορφη από ποτέ, ενώ για άλλη μια φορά πραγματικά ζηλέψαμε το καρέ!

main.original dc629

«Ήθελα να αναδείξω το νέο κούρεμα της Emilia με ένα κομψό τρόπο, γεμάτο στυλ» είπε ο Alex Polillo και πραγματικά αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα... το πέτυχε !

emilia-clarke-short-haircut-after-w540 d68d2

Εσείς πώς την προτιμάτε;