Το πρώτο conditioner σύσφιξης και ενυδάτωσης μέσα στο ντους, από τη Nivea!

Βιβή Αγγελάκη
Το πρώτο conditioner σύσφιξης και ενυδάτωσης μέσα στο ντους, από τη Nivea!

Ένας νέος, εύκολος και ευχάριστος τρόπος σύσφιξης της επιδερμίδας σας με ορατά αποτελέσματα σε 2 μόλις εβδομάδες

Πόσο έτοιμες νιώθετε να αποχωριστείτε τα χειμωνιάτικα ρούχα σας? Αισθάνεστε να σας λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο στο άκουσμα της λέξης «μαγιό»? Η Nivea έρχεται να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σας βάλει... στο ντους!

Η Nivea παρουσιάζει το νέο, επαναστατικό προϊόν Nivea Conditioner σώματος για σύσφιξη μέσα στο ντους, το οποίο έρχεται να καλύψει και τις δύο αυτές ανάγκες, καθώς είναι το πρώτο προϊόν σύσφιξης για χρήση μέσα στο ντους που προσφέρει ταυτόχρονα μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

26 -6 RESIZE Q10-Conditioner 8088d

Το πρώτο Conditioner Σύσφιξης και Ενυδάτωσης μέσα στο ντους, από τη Nivea, είναι μια ακόμη καινοτομία, της σειράς Q10, την οποία εμπιστεύονται εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 15 χρόνια.

In-Shower Body Lotion Application 3 11700

Το Nivea Conditioner σώματος για σύσφιξη μέσα στο ντους προσφέρει για πρώτη φορά έναν αποτελεσματικό τρόπο ενυδάτωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας σας, μέσα στο ντους, κάνοντας μασάζ με μικρές πέρλες που περιέχουν το συνένζυμο Q10. Η πρωτοποριακή του φόρμουλα, ενεργοποιείται μέσα στο ντους και προσφέρει την αίσθηση ενός ευχάριστου μασάζ ενώ παράλληλα συσφίγγει και ενυδατώνει. Αυτή η νέα φόρμουλα με Q10 βοηθά αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας με ορατά αποτελέσματα μετά από 2 εβδομάδες τακτικής χρήσης.

Q10 In-Shower Body Lotion Application 1 988ee

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα 4 απλά βήματα:

Κατά τη διάρκεια του ντους, χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας αφρόλουτρο, ξεπλύνετε και εφαρμόστε το νέο Nivea Conditioner σώματος για σύσφιξη μέσα στο ντους στην επιδερμίδα σας. Οι καινοτόμες και... ορατές πέρλες Q10 προσφέρουν ένα απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και λιώνουν αμέσως. Ξεπλύνετε, σκουπίστε με μία πετσέτα και αισθανθείτε την ακαταμάχητη αίσθηση δροσιάς που προσφέρει η σύνθεση της νέας φόρμουλας με το συστατικό μενθόλη. Με σφριγηλή και λεία επιδερμίδα, μπορείτε να ντυθείτε αμέσως καθώς δεν χρειάζεται να απλώσετε ενυδατική κρέμα!

Q10 In-Shower Body Lotion Application 4 4f892

Το Nivea Conditioner σώματος για σύσφιξη μέσα στο ντους μετατρέπει τη καθημερινή σας ενυδάτωση από μια βαρετή διαδικασία, σε μια ευχάριστη «συνήθεια»... μέσα στο ντους! Αφεθείτε στη «δράση» του και ξεκινήστε τη μέρα σας αναζωογονημένες και γεμάτες ενέργεια!