Ο ιδανικός καθαρισμός για αποτελεσματική ενυδάτωση και φροντίδα!

Βιβή Αγγελάκη
Ο ιδανικός καθαρισμός για αποτελεσματική ενυδάτωση και φροντίδα!

Γνωρίστε τη νέα αφρώδη ενυδατική κρέμα καθαρισμού Purete Thermale της Vichy

Πώς θα σας φαινόταν ένα προϊόν καθαρισμού σε μορφή αφρώδους κρέμας που απομακρύνει τους ρύπους και το ελαφρύ μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη;

Η Vichy παρουσιάζει την αφρώδη ενυδατική κρέμα καθαρισμού Purete Thermale, που παρέχει αποτελεσματική ενυδάτωση και φροντίδα στην επιδερμίδα. Η πλούσια, μοναδική, αφρώδης κρέμα προσφέρει bonus ενυδάτωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και λαμπερή, απομακρύνοντας τους ρύπους και το ελαφρύ μακιγιάζ και περιορίζοντας τις επιπτώσεις του σκληρού νερού. Είναι ιδανική για όλες τις γυναίκες που αγαπούν την επαφή με το νερό και την κρεμώδη υφή.

Όσο για τα συστατικά της επιτυχίας της...

Χάρη στην τεχνολογία διαμόρφωσης «μικτής βάσης», η αφρώδης ενυδατική κρέμα καθαρισμού εξασφαλίζει καλύτερη αίσθηση κατά τον καθαρισμό και φροντίδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, είναι εμπλουτισμένη με υψηλές δόσεις γλυκερίνης, αφήνοντας την επιδερμίδα μετά το ξέβγαλμα τέλεια ενυδατωμένη, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την αίσθηση τραβήγματος.

Το πλεονέκτημα της σύνθεσης της αφρώδους ενυδατικής κρέμας καθαρισμού βρίσκεται στο εκχύλισμα Moringa. Μία ουσία «κατά της ρύπανσης» που προστατεύει τα κύτταρα από τους καθημερινούς ρύπους, όπως τον καπνό του τσιγάρου, αλλά και από τους «ακραίους» ρύπους, όπως το κάδμιο και τον υδράργυρο.

Η νέα αφρώδης κρέμα Purete Thermale κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια, με μία καινούρια υφή «σαντιγύ» για ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση και περιποίηση της επιδερμίδας. Πυκνή και ανάλαφρη, προσφέρει γρήγορα έναν πλούσιο αφρό και χαρίζει ένα απαλό και άνετο αποτέλεσμα.

Το 100% των γυναικών αντιλαμβάνεται τη διαφορά και θεωρεί ότι η αφρώδης ενυδατική κρέμα καθαρισμού αφαιρεί τέλεια τη σκόνη, σωματίδια ρύπανσης και ίχνη του μακιγιάζ, ενώ το 94% πιστεύει ότι αυτή η κίνηση καθαρισμού είναι εξίσου απαλή με έναν καθαρισμό με γαλάκτωμα.

DPG Network