Αυτό είναι το #1 beauty λάθος που κάνουν όλες οι νύφες, σύμφωνα με τη Sofia Vergara!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το #1 beauty λάθος που κάνουν όλες οι νύφες, σύμφωνα με τη Sofia Vergara!

Η Sofia Vergara δίνει beauty tips σε όλες τις νύφες...

 

Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, μιας και έχει βρει τον άντρα της ζωής της, στο πρόσωπο του Joe Manganiello, με τον οποίο ετοιμάζεται να παντρευτεί. Η Sofia Vergara είναι αναμφισβήτητα μια από τις πιο sexy παρουσίες του Hollywood, καθώς διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, με έντονες καμπύλες, μακριά από τα skinny πρότυπα.

146c5c7d6419271bfee521f3cb44c806 8f6d1

Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η όμορφη ηθοποιός, μιλώντας στο περιοδικό People δίνει τις δικές της beauty συμβουλές για τις μέλλουσες νυφούλες σε όλο τον κόσμο.

«Έχω μια πολύ σημαντική συμβουλή μακιγιάζ για τα κορίτσια που πρόκειται να παντρευτούν σύντομα» λέει η όμορφη ηθοποιός και συνεχίζει «Μερικές φορές νομίζω ότι το σκέφτονται πιο πολύ απ' οτι πρέπει, επειδή είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση και θέλουν να είναι όλα τέλεια. Έτσι, με το μακιγιάζ, αρκετές νύφες υπερβάλλουν ή στην προσπάθειά τους να κάνουν περισσότερα, κάνουν πράγματα που δεν τους ταιριάζουν.»

dcc7f5b1252fd6586389e37630bc3909 749c3

«Αρκετές φορές,μάλιστα, βλέποντας φωτογραφίες από το γάμο τους αναρωτιούνται αν είναι όντως εκείνες... Γι αυτό πιστεύω ότι είναι καλύτερα να κρατήσουν το πρόσωπο και το μακιγιάζ τους φρέσκο, όπως τους αρέσει να είναι πάντα.»