Η Kim Kardashian απαντά στις φήμες που την θέλουν να κάνει botox ενώ είναι έγκυος!

Βιβή Αγγελάκη
Η Kim Kardashian απαντά στις φήμες που την θέλουν να κάνει botox ενώ είναι έγκυος!

Μάθετε πώς περιποιείται το πρόσωπό της τώρα, που είναι έγκυος

 

Αναμφισβήτητα, είναι από τις πιο εκκεντρικές τηλεπερσόνες που προκαλούν τόσο με τις εμφανίσεις, όσο και με τη συμπεριφορά τους. Τι κι αν η Kim Kardashian διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της- μιας και πριν λίγο καιρό ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της- οι φήμες σχετικά με την beauty ρουτίνα της συνεχίζουν να οργιάζουν.

Τα τελευταία δημοσιεύματα, λοιπόν, θέλουν την Kim να είναι δυσαρεστημένη με την εξωτερική εμφάνισή της – γεγονός, καθόλου απίθανο, θα προσθέσω- και γι αυτό το λόγο υποστηρίζεται πως έχει αρχίσει να κάνει botox και fillers με υαλουρονικό οξύ κυρίως στο πρόσωπό της.

gfgfkfhgj 79ef3

Η ίδια βέβαια, σπεύδει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, αναρτώντας το δικό της σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. « Ανυπομονώ να σας δείξω το contouring make up που αλλάζει το πρόσωπό μου, τώρα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης!» αναφέρει χαρακτηριστικά και αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο στενά συνδεδεμένη είναι η beauty ρουτίνα της με την τεχνική των φωτοσκιάσεων.

«Όχι, δεν κάνω botox ή fillers τώρα που είμαι έγκυος, όπως υποστηρίζουν πολλά Μέσα. Θα ήταν πολύ άρρωστο, να θέσεις σε κίνδυνο τη ζωή του παιδιού σου, εξαιτίας αυτού.»

607f2f78fb9607744e107716093a49d2 69dee

Και συνεχίζει: «Όποια γυναίκα είναι έγκυος ή πάρει, γενικότερα, κιλά , ξέρει οτι το πρόσωπό της αλλάζει εντελώς. Η μύτη μου μεγαλώνει, τα ζυγωματικά και τα χείλη μου πρήζονται. Η πρόκληση είναι να προσπαθήσεις να προσαρμόσεις το make up σου, για να νιώσεις καλύτερα. Θα μοιραστώ τα beauty tricks στο KimKardashianWest.com.»