L'Oréal Infallible: To gloss που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

Βιβή Αγγελάκη
L'Oréal Infallible: To gloss που δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ!

Βρες αυτό που σου ταιριάζει και δες τα 3 βήματα για ένα "γεμάτο" αποτέλεσμα στα χείλη σου

Καλοκαίρι και η φράση «less is more» είναι από τους χρυσούς κανόνες του μακιγιάζ μας. Χωρίς να υπερβάλλουμε, με λίγα προϊόντα μπορούμε να πετύχουμε εντυπωσιακά beauty looks και φυσικά να κλέψουμε τις εντυπώσεις! Από το καλοκαιρινό νεσεσέρ μας, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να λείπουν τα ολοκαίνουργια Gloss Infaillible της L'Oreal Paris!

Η εκπληκτική υφή , η διάρκεια αλλά και τα έντονα χρώματά τους, πραγματικά θα σε εντυπωσιάσουν- όπως εμένα- από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στα χέρια μου!

11823869 915107681894603 376500812 n aeb99

Όσο για την καινοτομία τους, αυτή κρύβεται στο πινέλο τους. Πρόκειται για το πρώτο πινέλο χειλιών που έχει σχήμα χειλιών! Ναι καλά διαβάσατε: Το πινέλο ακολουθεί την καμπύλη των χειλιών, χαρίζοντας με αυτό τον τρόπο, εύκολη, τέλεια εφαρμογή και απαλή αίσθηση!

Με 3 βήματα, λοιπόν, μπορείς να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στα χείλη σου!

1. Γέμισε
Γέμισε το βουρτσάκι στο αγαπημένο σου Gloss Infaillible. Χάρη στο μοναδικό του design, αυτό το απίστευτα ακριβές βουρτσάκι εξάγει τη σωστή ποσότητα gloss.

2. Εφάρμοσε
Εφάρμοσε το glossπρώτα στο κάτω χείλος, από το κέντρο προς τις άκρες . Επανάλαβε την κίνηση στο πάνω χείλος. Η εφαρμογή αυτή εξασφαλίζει αποτέλεσμα με τέλεια απόχρωση: πυκνότερη και πιο λαμπερή στο μέσο των χειλιών.

3. Πρόσθεσε ποσότητα
Για ακόμη πιο glossy εφέ, πρόσθεσε ελεύθερα περισσότερο προϊόν, αυτή τη φορά μόνο στο κέντρο των χειλιών (πάνω και κάτω), δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στο πάνω μέρος. Αυτό θα δημιουργήσει αυτόματα ένα extra-glossy εφέ στα χείλη σου.

Βρείτε το gloss που σας αρέσει, βλέποντας τις αντίστοιχες αποχρώσεις στη gallery!