Είναι τόσο «φρέσκια»! Δείτε τη Selena Gomez χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της

Βιβή Αγγελάκη
Είναι τόσο «φρέσκια»! Δείτε τη Selena Gomez χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της

Δείτε τη να περπατά αμέριμνη στους δρόμους του Los Angeles...

Ανήκει στη γενιά των κοριτσιών που έγινε ευρέως γνωστά μέσα από τις σειρές της Disney. Η μικρή και αθώα Selena μεγάλωσε και έγινε μια sexy γυναίκα που σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 23 της χρόνια.

Με πολλές βλέψεις και στην υποκριτική, η νεαρή pop star έχει αναμφισβήτητα κερδίσει μια θέση στην καρδιά δεκάδων κοριτσιών που την ακολουθούν πιστά σε ό,τι κι αν κάνει. Κι ενώ το τελευταίο διάστημα, δίνει τη δική της μάχη με όσους την κατακρίνουν για τα περιττά κιλά της, αυτή τη φορά η Selena αποδεικνύει πώς στηρίζει μεταξύ άλλων και τη φυσική ομορφιά.

selena-gomez-shorts-inline 51778
selena-gomez-without-makeup-inline 38f46

Σε αντίθεση με άλλα κορίτσια της ηλικίας της (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) που δεν τολμούν να κάνουν ρούπι χωρίς να έχουν βαφτεί, ο φωτογραφικός φακός των paparazzi «συνέλαβε» τη Selena να κυκλοφορεί στους δρόμους του Los Angeles χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

selena gomez no makeup 98f21
selena gomez no makeup2 8bb7c

Με άκρως καλοκαιρινό outfit ( σορτσάκι και ένα λευκό πουκάμισο) και πιάνοντας τα μαλλιά της σε μια χαμηλή κοτσίδα, η 22χρονη star έλαμπε, αφήνοντας της επιδερμίδα της να «αναπνεύσει».

selena gomez no makeup3 a83df

Εξάλλου, τώρα το καλοκαίρι καλό θα είναι να αφήσουμε στην άκρη το «βαρύ» μακιγιάζ και να υιοθετήσουμε πιο χαλαρά looks.