Shimmering Oil: Αυτό είναι το νέο λαμπερό προϊόν από τη σειρά Mythic Oil!

Βιβή Αγγελάκη
Shimmering Oil: Αυτό είναι το νέο λαμπερό προϊόν από τη σειρά Mythic Oil!

Χαρίζει εκθαμβωτική λάμψη σε σώμα και μαλλιά 

Είναι ένα προϊόν που θα αγαπήσετε –όπως εγώ- αυτό το καλοκαίρι, μιας και θα δώσει την πολυπόθητη λάμψη στα μαλλιά και στο σώμα μας. Η L'Oréal Professionnel υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα νέο μυθικό προϊόν από τη σειρά Mythic Oil : Το «Shimmering Oil»!

Πρόκειται για ένα λάδι με μοναδικό άρωμα μανόλιας που θρέφει βαθιά το δέρμα και συγχρόνως χαρίζει εκθαμβωτική λάμψη . Μία νέα τεχνολογία λαδιού σε μορφή serum που προσφέρει ενυδάτωση και χαρίζει ταυτόχρονα shimmering λάμψη. Και όλα αυτά, σε ένα υπέροχο γυάλινο, πολυτελές μπουκάλι.

11721757 902457153159656 529615243 n ff287

Το Mythic Oil Shimmering Oil είναι ένα νέο προϊόν στην κατηγορία των λαδιών. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με έλαιο μανόλιας, ένα λουλούδι που αποτελεί σύμβολο πιστότητας και προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα. Γνωστό για τις χαλαρωτικές του ιδιότητες , προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα στο σώμα και αναδεικνύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών.

Στα κομμωτήρια L'Oréal Professionnel, θα βρείτε την ολοκληρωμένη οικογένεια Mythic Oil που καλύπτει κάθε ανάγκη σας, για λάμψη, πειθαρχία και θρέψη!