Τρία must have προϊόντα για άψογο μακιγιάζ και τέλειες φωτογραφίες!

Βιβή Αγγελάκη
Τρία must have προϊόντα για άψογο μακιγιάζ και τέλειες φωτογραφίες!

Δείτε τα...

Και ποια γυναίκα δε θέλει να βγαίνει όμορφη στις φωτογραφίες, πόσο μάλλον τώρα που οι καλοκαιρινές έξοδοι πληθαίνουν; Πόσες φορές μάλιστα θα θέλατε να ξέρατε αυτά τα μυστικά προϊόντα που θα σας χάριζαν το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Για αρχή, λοιπόν, δεν έχετε παρά να δείτε ποια είναι τα 3 must-have προϊόντα που θα χρειαστείτε για να κάνετε ένα σωστό μακιγιάζ και να βγάλετε τέλειες φωτογραφίες.

Για επιδερμίδα έτοιμη για φωτογραφία, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα καλό foundation, που δημιουργεί άψογη όψη, προσφέροντας ιδανική κάλυψη και χαρίζοντας ομοιομορφία. Το νέο Silk Crème Photo Edition Foundation είναι αυτό που ζητά η επιδερμίδα σας! Χάρη στο μετάξι, τις βιταμίνες, το εκχύλισμα τσαγιού και την αποδειγμένη τενχολογία της Laura Mercier, η επιδερμίδα δείχνει τέλεια για 12 ώρες, χωρίς σημάδια ξηρότητας ή λιπαρότητας. Η όψη της είναι φυσική, ομοιογενής και φωτεινή, έτοιμη για φωτογραφία.

lauramercierfoundation 7459a

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο εκδοχές, το Oil Free και το Moisturizing, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας.

Τέλεια επιδερμίδα χωρίς υπέροχο βλέμμα δε γίνεται! Γι' αυτό και η νέα Extra Lash Sculpting Mascara από τη Laura Mercier κάνει την κατάλληλη γλυπτική στις βλεφαρίδες σας δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα γοητείας, μέσα σε δευτερόλεπτα. Χάρη στην πολυτελή, κρεμώδη φόρμουλά της επιμηκύνει και διαμορφώνει τις βλεφαρίδες χωρίς να τις βαραίνει και όλα αυτά με ένα πέρασμα!

LM Extra Lash Sculpting Mascara 25c2b

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά της, είναι ότι το βουρτσάκι της «πιάνει» ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, ενώ μπορεί να τις διαχωρίσει και να τις ανανεώσει ακόμα και μετά από πολλή ώρα από την πρώτη εφαρμογή. Αδιάβροχη, ανθεκτική, δε μουτζουρώνει και δεν αφήνει υπολείμματα, ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για χρήστες φακών επαφής.

Σειρά έχουν τα χείλη με το νέο Lip Parfait Creamy Colourbalm , που συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που ζητάει κάθε γυναίκα από το κραγιόν της: ονειρεμένες αποχρώσεις, μοναδική τεχνογνωσία, ιδανική υφή, όμορφη αίσθηση, μεγάλη διάρκεια και την περιποιητική δράση ενός lip balm.

LM SP15 LPARFAIT 02 3b1f6

Όλα σε ένα κραγιόν που θα μείνει στις τσάντες μας το καλοκαίρι. Διαλέξτε ανάμεσα στις δώδεκα αποχρώσεις (δείτε τις στη gallery) που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και θα μεταμορφώσουν τα χείλη σας.


Φυσικά, αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε, είναι το χαμόγελό σας!